Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Sommeravis 4 her

Artikel
10-08-2017

Danmarks største hundeløb får premiere i august

HPM Dirty Paws. Det er navnet på et nyt velgørenhedsløb og trailløb for hunde og hundeejere.

Årets nye familieoplevelse bliver afviklet i tre af landets smukkeste naturområder i forbindelse med XTERRA Nordic. Det første er den 19. august i Slettestrand. Derefter følger Møns Klint og Blåvand i september.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Hunde elsker at løbe. Det ligger i deres natur. I deres instinkt. Faktisk kan du ikke finde en bedre løbemakker end din hund. Typen, der altid er klar på en løbetur hele døgnet og hele året rundt. Så hvorfor ikke også deltage i et sjovt motionsløb med din hund?

Sådan tænkte Running26, der ejer licensen til det anerkendte offroad triatlon XTERRA Nordic - kendt fra tv-programmet Rigtige Mænd. Nu har sportsmagerne underskrevet et treårigt samarbejde med Virbac om at skabe Danmarks største og sjoveste hundeløb.

- Vi er stærke i at trimme sundheden og skabe relationer gennem sport. Så hvorfor ikke også sætte fokus på værdien af motion hos kæledyr og dyrke den værdifulde kontakt mellem mennesker og dyr? siger Kristian Uhd Jepsen, direktør hos Running26.

5 kilometer med Logre-Med-Halen-Garanti
Det utraditionelle trailløb bliver afviklet samme dag som XTERRA Nordic. Men hunde og ejere sendes først afsted, når triatleterne er i mål. Ruten er fem kuperede kilometer med blødt underlag på skovstier og strande. Om deltagerne møder op i løbesko, travesko eller gummistøvler er underordnet. Det vigtigste er, at poterne bliver brugt.

- Vi er stolte over at være udpeget som samarbejdspartner og hovedsponsor for HPM Dirty Paws. Det bliver fantastisk at kunne give en oplevelse i særklasse for både hunde og hundeelskere i nogle af landets smukkeste naturområder, siger Signe Winther, administrerende direktør i Virbac.

Overskuddet går til BROEN Danmark
Virbac har netop lanceret et CSR manifest, der hedder Betterment by Virbac:

- Vi vil gerne være bedre til at se uden for vores egen verden - være bedre til at tage socialt ansvar og skabe en positiv forskel og forandring. Men det er nytteløst uden aktion. Derfor er HPM Dirty Paws det første af en række nye initiativer, og derfor donerer vi i 2017 overskuddet til BROEN Danmark, der arbejder for at give udsatte børn og unge en aktiv fritid, oplyser Signe Winther afslutningsvis.

 

Læs flere nyheder