Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Sankt Hans avisen her

Artikel
11-07-2017

Grønborg El udvider i 9492

Der er netop givet håndtryk imellem René Poulsen og Jacob Froulund. Grønborg El har pr. 1.7. overtaget Froulund El-Service og etablerer sig nu i Hune.

Tekst og foto: Lotte Kande

-Det har været 4 travle år som selvstændig el-installatør, fortæller Jacob Froulund, der tilbage i 2013 sprang ud på egen hånd og åbnede Froulund El-service i Hune. – Siden er det kun gået én vej, og det er fremad, siger han til Blokhus avis, da vi møder ham og direktøren for Grønborg El, René Poulsen i Hune.

- Med Froulund El-service har jeg udlevet en drøm. Men jeg har også altid haft for øje, at stabilitet og loyalitet skulle hænge sammen og med flere kunder i kartoteket, var jeg nu nået til et punkt, hvor jeg enten skulle ansætte fagfolk eller tænke i helt andre baner, fortæller Jacob.

En styrkelse for området

Svaret blev det sidste. Efter flere gode forretningssnakke, er det nu kommet i stand, at Grønbog El har overtaget Jacobs enkeltmandsvirksomhed. – Vi er i forvejen stærke i området, så det falder os helt naturligt at tage dette spring, siger en glad René Poulsen.  Grønborg El har netop slået dørene op til sit nye kontor på Stenmarksvej i Hune, og herfra vil Jacob være områdets ansigt udadtil. - Ved denne løsning kan vi tilbyde et set-up med 40 mand, der nemmere kan få hverdagen til at hænge sammen. I Grønborg El har vi et større back-up, der sikrer flere ressourcer og kan styrke området, fortæller René.

-Den første opgave vi havde i Blokhus var tilbage i 2009, da man etablerede ”Blokhuset”. Denne store ombygning blev Grønborg El’s indgangsvinkel til området, som senere har betydet ombygninger og tilbygninger af større og mindre sommerhuse, villaer og virksomheder, herunder også Kulturhuset Blokhus og Skulpturparken Blokhus forklarer René.

Destination Blokhus

Efter flere opgaver i Blokhus, valgte firmaet også at involvere sig i Erhvervsforeningen, Destination Blokhus. - Vi så det som en helt naturlig del af dét at drive virksomhed i området. Blokhus området giver os så meget – og vi vil gerne give noget tilbage, således vi fortsat kan opretholde den positive udvikling området er inde i. Des mere interessant området er, des flere ønsker at etablere sig erhvervsmæssigt eller privat, forklarer René, – Vi har lejet os ind i nogle disponible lokaler ved HC Entreprenøren med det formål, at det altid er nemmere at have biler i området og et fast holdepunkt med kontor og lager.

En spændende fremtid

Jacob Froulund ser frem til det nye samarbejde med Grønborg El. – Det er spændende, og jeg glæder mig til at blive en del af Grønborg El. Jeg ser det som den bedste beslutning for mig, men det er nu også en ret god løsning for René, at jeg nu bliver en del af teamet, siger Jacob med et smil på læben og tilføjer, at løsningen naturligvis også er god for de mange kunder, der kan forvente endnu mere fleksibilitet og kvalificeret service.

Allerede fra d. 7. august har firmaet ansat endnu en elektriker, der får fast plads i de nye omgivelser.  -Vi ser det som en god investering, da vi arbejder ud fra princippet: "Til aftalt tid - til aftalt pris" og ved, at kundens tilfredshed med os afhænger af et godt samarbejde, seriøs rådgivning, god service og levering af økonomiske samt tekniske fordelagtige løsninger, afslutter René.

 

 

Læs flere nyheder