Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Pinseavisen her

Artikel
09-05-2017

Jammerbugten er rykket til København

Lørdag den 6. maj kl. 10.00 - 16.00 rykkede nordjyderne fra Jammerbugten ind i København, og var lagt op til ægte markedsstemning på kajkanten ud for Havnegade 52.

Tekst: Louise Kande – Foto: VisitJammerbugten

Det skete i forbindelse med en fælles event, hvor der samledes et udpluk af Jammerbugtens råvareproducenter og overnatningsvirksomheder for at Københavnerne kunne få en smagsprøve på Jammerbugten.

I København har Jammerbugten igennem længere tid haft en fiskekutter til at ligge til kaj. - På pladsen nedenfor kutteren har vi samlet nogle af de bedste ferie- og råvareprodukter fra Jammerbugten og københavnerne kan komme og se, smage og opleve det hele på tæt hold. -I samarbejde med erhvervet har vi skabt en Jammerbugt-oase i centrum af København, så virksomhederne kan promovere sig og samtidig motivere det københavnske publikum til at besøge Jammerbugten, siger Borgmester Mogens Gade.

Man kunne bl.a.  hilse på og møde Strandhotellet Blokhus, som åbner for gæster den 2. juli 2017. Kokkene fra hotellets køkken kokkererede og uddelte lækre smagsprøver.  - Vi er taget med til København, fordi vores hotelkoncept er spot-on i forhold til det publikum. Derudover håber vi også på at inspirere nogle af de turister, som opholder sig i storbyen, til at besøge os fremover. Men lige så vigtigt er det for os, at vi tager del i at promovere hele Jammerbugten som turistdestination, siger Anders Thorsager, direktør på Strandhotellet i Blokhus.

Derudover bød programmet på musik på dækket, og der var mulighed for at smage øvrige lokale råvarer i form af snaps fra Nordisk Brænderi, fisk fra Thorupstrand, kød fra Brøndum Nørgård Naturprodukter, mejerivarer fra Aabybro Mejeri og salt fra Blokhus Saltcenter.

 

Læs flere nyheder