Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Sommeravis 4 her

Artikel
10-08-2017

Lune Carlsen spillede til endnu et fyldt Torv

Hele dagen stod på regn, men da Lune Carlsen gik i gang med at spille, forsvandt regnen og solen tittede frem til den populære sommerkoncert.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Det var ikke solskin og sommervejr der prægede Blokhus torsdag d. 3. august, men på lykkelig vis, viste vejret sig fra én af sine bedste sider (den danske sommer 2017 taget i betragtning) torsdag aften d. 3. august, da Lune Carlsen gik på scenen. – Humøret var bare så højt. Der var en helt fantastisk stemning, og det var tydeligt at fornemme, at folk virkelig hyggede sig, fortalte Jannie Ratke O’Connor fra VisitJammerbugten, der samtidig kunne berette om, at alle barerne slog rekord. Koncerten, der egentlig skulle have været stoppet kl. 22.00 fortsatte i mere end 40 minutter herefter, og selvom der indimellem kom et par dryp fra oven, skræmte det ikke gæsterne eller turisterne væk. - Det kan vi kun være stolte og taknemmelige over, afsluttede Karl Korfits, der er medarrangør på de populære sommerkoncerter. Han pointerede også, at det er samspillet mellem erhvervet, kommunen, de frivillige og de lokale foreninger, der er med til at gøre dette muligt.

En ny fotograf

Blokhus avis mødte også Klaus Johannesen, 44, fra Horsens, som var taget på Jetcamp i Pandrup sammen med vennerne Annette og Jan Pehrson, 56. Heldigvis kunne Klaus Johannesen  assistere med at tage billeder udover Torvet der var fyldt til bristepunktet, da redaktionens fotograf denne aften kun er 1.60 på en god dag.

 

Læs flere nyheder