Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Sankt Hans avisen her

Artikel
09-05-2017

Oplevelser i naturen

Nu har du mulighed for at få masser af guidede oplevelser, når Naturstyrelsen igen inviterer til fortællinger, cykelture, hestevognsture og overnatning i skoven.

Tekst: Lotte Kande - Foto: Poul Nymark

Blokhus er oftest en myldrende turistby og når dage som disse trænger på, ja så tjener Blokhus Klitplantage som et åndehul, hvor man kan opleve naturen, havets brusen og vindens susen i træerne.

Naturstyrelsen Vendsyssel inviterer i løbet af året i samarbejde med flere fra det lokale erhverv til mange forskellige guidede arrangementer og aktiviteter i bl.a. Blokhus Klitplantage. Der er snobrødsture, cykelture, ture med fortællinger for hele familien, overnatning, hestevognsture og meget meget mere på programmet. Naturvejleder Søren O. Sørensen guider alle interesserede rundt til skovens mange friluftsfaciliteter og seværdigheder. Fælles for aktiviteterne er, at der bliver rig mulighed for at finde det indre legebarn frem og inddrage hele familien på afstressende vis. Aktiviteterne involverer leg og læring og ofte tages der brug af naturens spisekammer.

Med udgangspunkt i de historier der gemmer sig i naturen, skaber Naturstyrelsen nogle hyggelige timer for hele familien.

Du kan løbende finde information om Naturstyrelsens næstkommende ture i Blokhus avis. 

Læs flere nyheder