Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs den seneste avis her 

Artikel
05-01-2018

Udvidelsen i gang i Kulturhuset Blokhus

Udvidelsen af Kulturhuset Blokhus - med yderligere 580 m2 er sat igang.

De førstespadestik til udvidelse og ombygning af Kulturhuset Blokhusblev taget i denne uge. Håndværkerne har arbejdet på højtryk og er netop taget hjem for at holde weekend. - Vi glæder os over at være startet på vores udvidelse af hele bebyggelsen med yderligere 580 m2. Bl.a. med stort nyt indgangsparti med receptionsområde og kunstbutik, nye toiletfaciliteter og bedre lagerlogistik m.m. Det bliver helt fantastisk flot, og vi glæder os til at indvie alt det nye fredag den 23. Marts. 

135.000 beøsgende gæster 

Det har været et forrygende 2017 med over 135.000 besøgende gæster over dørtærsklen til Kulturhuset Blokhus, hvoraf næsten 110.000 gæster har besøgt Skulpturparken Blokhus. - Det er kanon rekord, fortæller John Andersen stolt. Det giver om noget endnu mere lyst til at fortsætte udviklingen i parken og i huset.

Skulpturparken Blokhus

Sandskulptørerne går i gang fra d.  25. april. Hermed udførmer de enorme sandskulpturer under temaet: " Alletiders helte"

Fiberbetonskulptørerne går i gang fra d. 1. maj. Hermed udformer de enorme fiberbeton-skulpturer under temaet: " Havets vidundere"

Skulpturparken Blokhus åbner d. 1. maj

Officiel åbningsindvielse af Blokhus Sandskulpturfestival samt Skulpturparken foregår d. 10. maj. 

Træskulpturfestivalen 2018 sættes i gang fra d. 1.-3. juni. Træskulptørerne carver efter temaet: " Skovens dyreliv". 

 

 

Læs flere nyheder