Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Sommeravis 4 udkommer d. 18. juli

Blokhus medier - DIN sparringspartner!

Hos Blokhus medier er vi bindeleddet mellem din virksomhed og de kommercielle mediegrupper der er relevante for dine produkter og målgrupper. Vores fornemmeste opgave er at agere sparringspartner, og dermed sikre at du som annoncør får den rette rådgivning om de mest optimale marketing strategier.  

Blokhus medier drives af Louise Kande og Lotte Kande, og er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Sammen brænder vi for at bidrage aktivt til udviklingen af mediepartnerskaber samt nye digitale, sociale og trykte kommunikationsplatforme.

Kort fortalt

Branding af din virksomhed i de stærkeste lokale medier:

- Annoncér i stærke lokale medier i Nordjylland som bliver læst! Blokhus Avis og Blokhus Magasinet bringer nyheder og profilerer din virksomhed.

Lynhurtigt og godt overblik til vores gæster i Jammerbugten:

- Vær synlig i turistkortet og ferieguiden som giver de besøgende i Jammerbugten et godt overblik over områdets spændende muligheder.

Giv din virksomhed succes online og på de sociale medier:

- Mød dine kunder online og på de sociale medier. Få professionel hjælp til at udbygge og vedligeholde dit online kundenetværk.

Nu kan du få professionel videoproduktion til kampagnepris:

- Få lavet en flot og professionel reklamevideo, som skaffer dig nye kunder! Bestil inden 1. feb. 2016 og få den til kampagnepris.

Blokhus Avis - Blokhus Magasinet - Pressemeddelelser - www.blokhus.dk - Facebook - Videoproduktion 

 

Se prisliste her:

/UserFiles/Prisfolder_2016-(1).pdf

 

Læs flere nyheder