Fjerritslev

30 skyldnere anholdt for fogedretten

I løbet af de seneste uger har Nordjyllands Politi haft særlig fokus på at lokalisere, anholde og fremstille skyldnere i fogedretten i Aalborg.
30 personer er fremstillet inden for de sidste 14 dage, og politiet bebuder, at indsatsen fortsætter, og flere ventes anholdt.

– Efter en fremstilling i fogedretten, hvor deres økonomiske mellemværende er blevet behandlet af retten, er personerne løsladt igen, siger politikommissær Bent Thorhauge.
Der er typisk tale om skyldnersager af både større og mindre beløb, f.eks. ubetalte regninger og lån eller gæld til forsikringsselskaber.

Fokus på fremstillinger fortsætter
Nordjyllands Politi har for tiden et øget fokus på disse sager, fordi der igennem længere tid er sket en ophobning af skyldnersager, og det er håbet, at øget fokus kan få flere skyldnere til af egen drift at give møde i Fogedretten. 
Politiets indsats med at fremstille skyldnere i fogedretten fortsætter i hvert fald i den kommende tid. 

Lang liste
– Vi har en lang liste over personer, der står over for at blive anholdt, og derefter vil vi fremstille dem for fogedretten. Alle personerne er eftersøgt i hele Danmark, og vi anholder dem, når vi træffer dem, Bent Thorhauge.
Han understreger, at hvis fogedretten har lukket, så venter der for anholdtes vedkommende en overnatning i et arresthus.
– Så man kan ligeså godt selv henvende sig til os, hvis man har en aktuel skyldnersag, opfordrer Bent Thorhauge.  

Læs om fantastiske oplevelser og events