Brovst

Aktiv Lørdag og fornemt besøg af dommere

Den sidste Aktiv Lørdag i denne gang finder sted på lørdag 21. august kl. 10-13, og denne er det spejderne i Skovsgaard, der er vært for arrangementet.
Det hele foregår i Aarup Hede på Flegumvej, 9460 Brovst. (På vejen viser et skilt ned til spejdergrunden)

Bålmad
Tag hele familien med og oplev spejderiet hos KFUM-spejderne i Aarup Hede. Der bliver mulighed for at lave en række spejderaktiviteter, som både børn og voksne har mulighed for at deltage i – herudover får alle mulighed for at fremstille bålmad.
Spejderne får æren af at afslutte rækken af Aktive lørdage som alle er støttet af Nordea Fondens ”Her bor vi” pulje. De 5 foreninger, der er med i projektet Aktive familier i Skovsgård, har efter denne dag hver afholdt en ”Aktiv lørdag” i løbet af 20/21.
Arrangementerne har alle foregået i naturen, været gratis og har haft aktiviteter for hele familien. Alle dagene har været godt besøgte og der har været positiv respons på arrangementet. Et par af foreningerne har oplevet at få nye medlemmer efterfølgende.

Årets Landsby
Styregruppe bag projektet er meget tilfredse med forløbet og har besluttet at fortsætte som styregruppe og derved give foreningerne mulighed for at arrangere flere aktive lørdage, hvor de kan hente hjælp fra styregruppen til planlægning, tilmelding, reklame m.m.
Styregruppen vil også være behjælpelig med at søge fonde, så arrangementerne stadig kan være gratis for deltagerne.
Samme dag som Spejdernes Aktiv lørdag afholdes, kommer der en dommerkomite på besøg i Skovsgård. Skovsgård er nemlig med i kapløbet om at blive Årets Landsby 2021, og lørdag 21. august skal dommerne ud og opleve Skovsgård.
Her vil Aktive familier have en central rolle, og på boldbanerne ved Skovsgård Multihus vil der blive afholdt en ”mini-Aktiv lørdag”. Her er alle også meget velkomne. Det foregår mellem kl. 15 og 18.

Læs om fantastiske oplevelser og events