Fjerritslev

Bæredygtigt: Ferie i Slettestrand og Thorup Strand

I efterårsferien bliver der sat fokus på bæredygtighed i Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand. Det er 2. år i træk, der afvikles Bæredygtighedsfestival i området.

Oplevelser i naturen
Du kan blandt andet komme med på en masse skønne ture i naturen – både med og uden guide, bygge dit eget fuglehus, smage de lækre lokale råvarer, være aktiv i naturen, komme med på skovbadning eller svampejagt, lære at filetere en skånsomt fanget fisk, kigge på genbrugskunst og selv skabe dit eget, besøge vindmølleparken i Klim og meget mere.

Lidt anderledes
Bæredygtighedsfestivalen bliver lidt anderledes i år grundet Corona.
Der er mange små arrangementer, og der er være tilmelding, så man får spredt deltagerne ud, og der ikke kommer for mange med.
Arrangementerne er rettet mod hele familien. Et program med 70 forskellige aktiviteter spredt ud over 9 dage, som vil emme af leg, læring og spændende aktiviteter, der alt sammen rimer på bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.

Bæredygtig destination
Bæredygtighedsfestivalen er en fælles satsning fra det lokale turismeerhverv, som ønsker at udvikle sig til at blive en mere bæredygtig feriedestination.
Der tages forbehold for aflysninger, grundet Covid-19. Hold jer opdateret på Facebook.

Læs om fantastiske oplevelser og events