Aabybro

Biersted Esport inviterer til åbent hus

Fredag 23. oktober fra kl. 16 til 18 inviterer Esport Biersted til åbent hus og opstartsmøde, hvor både børn og barnlige sjæle kan komme og se stedet.

Skriv dig op
– Her er der mulighed for at skrive sig op på interesselisten, så vi ved, hvor mange hold vi kan lave, og om der er nogen, som vil være med til at støtte op om projektet og evt. være ”den voksne” i lokalet, mens børnene hygger sig, siger Niels Porsbøl, der er en af initiativtagerne.
– Vi håber både at kunne dyrke forskellige spil som sportsgren og at kunne lave hold, siger han.

Spillene
Det er Gaming 4 Fun fra 2. klasse og op, hvor man starter med motion og hygger med de spil, man har lyst til.
Desuden er det:

  • CS:GO
  • League of Legends
  • FortNite
  • WOW Arena

Og gerne andre spil, der kan spilles som konkurrencesport.
– Vi håber, at kunne lave hold i alle aldersgrupper, både for ungerne og old-boys, så der skulle være mulighed for at mødes både over det sportslige og det sociale, siger Niels Porsbøl.

Hænger ud sammen
Formålet med lokalet er helt klart, at så mange så muligt kan få glæde af det, og være med til at samle endnu flere i Biersted og omegn i rammerne af Biersted Idrætsforening.
Derfor er det en ekstra bonus, at Esport lokalet ligger i tilknytning til hallen, så uanset om børnene i byen skal spille badminton, håndbold eller dyrke Esport, så er det den samme dør de går ind ad, og det samme cafeteria de hænger ud i bagefter.
Esport i Biersted er finansieret gennem Biersted Idrætsforening, LAN arrangementer, private donationer, tilskud fra Jammerbugt Kommunes folkeoplysningsudvalg og tilskud fra DGI/DIF Corona midler.

Læs om fantastiske oplevelser og events