Pandrup

Bo Zinck har fået nyt trænerjob

Fra sommeren 2022 er Bo Zinck atter tilbage i et trænersæde.
Han har indgået en aftale med 2. divisionsklubben Thisted FC, som tidligere har oplyst, at klubben og den nuværende træner Bo Thomsen stopper samarbejdet til sommer.
Dermed forlader Bo Zinck til sommer jobbet som Head of Sport i Jammerbugt FC – en ny rolle, han fik i december 2021.

Klare ambitioner
Siden Bo Zinck tiltrådte jobbet som cheftræner i Jammerbugt FC i 2017, har han kunnet se tilbage på en flot rejse med klubben og ført den fra bunden af 2. division til Nordic Bet Ligaen.
I øvrigt var han netop rykket i 1. division som træner Thisted FC i 2017, inden ankomsten til Jammerbugt FC.
– Thisted FC er et godt sted, en god klub med klare ambitioner og en god ungdomsafdeling, begrunder Bo Zinck sit valg.
– Trænerjobbet i Thisted passer godt ind i tingene lige nu for mig både jobmæssigt og i forhold karriereplanlægning, og det er en klub med blandt andet større organisation end sidst, jeg var der.

Tilbud udenlands
Det har spillet ind, at Thisted FC har være meget ihærdig for at hentet Bo Zinck tilbage.
Der har ellers være en del andre muligheder både ind- og udlands, men Bo Zinck er endnu ikke parat til at skifte sit job hos Tibnor ud med et fodboldjob på fuld tid.
Samtidig er der også hensynet til familien med to drenge på 9 og 12 år, ligesom det har været vigtigt for Bo Zinck igen at være træner og med på træningsbanen.

En anden afsked
Og han er forberedt på afskeden med hjerteklubben gennem 5 år, når der siges farvel til sommer.
– Det er selvfølgelig hårdt, men også anderledes denne gang. Jeg siger jo farvel til et professionelt hold, men ikke til Jetsmark IF. Min ene dreng spiller stadig i Jetsmark IF, og jeg vil stadig hjælpe til ved sponsorcykelløb eller sidde tidtager, forklarer Bo Zinck, der selvfølgelig er stolt over bedrifterne i Jammerbugt FC.
– Det er der en hel masse mennesker, der kan være stolte af, siger han.

Nyt mirakel
Bo Zinck gør dermed klar til at prøve at skabe et nyt fodboldmirakel.
– Målet er helt klart at spille Thisted FC op i Nordic Bet Ligaen og ikke mindst blive der, og ligesom i Jammerbugt F skal vi kæmpe mod nogle der er større end dig selv, men det er fedt, siger Bo Zinck.
Ud over en trænerkapacitet så bliver Thisted FC også styrket af en kapacitet, der har prøvet stort set alle – hvis ikke alle – facetter, der skal til for at drive en fodboldklub.
Og sammen med den erfaring får Thisted FC også en træner, som er vant til at skulle få en enkelt krone til at strække for tre.

Åbne arme
Thisted FCs direktør er begejstret for, at det er muligt at hente den tidligere cheftræner tilbage, og siger til klubbens hjemmeside:
– Bo Zinck er en imponerende kapacitet inden for fodboldverdenen. Han er en dygtig og meget vellidt træner, der ved hvordan man tager et hold til det næste niveau. Det har han tidligere vist i Thisted FC og senest i Jammerbugt, hvor han har formået at gøre dem konkurrencedygtige i 1. division.

Læs om fantastiske oplevelser og events