Pandrup

Boligsalg med korte liggetider i Pandrup

Dykker man ned i boligsalget i 9490 Pandrup, kan Mæglerhuset i Aabybro berette om nogle sande solstrålehistorier. Mæglerhuset har overtaget en del huse i Pandrup fra andre mæglere, der herefter er blevet solgt på rekordtid.

Købere fra Aalborg
Mæglerhuset er blevet taget godt imod af boligejerne i Pandrup. Der er taknemmelighed at spore, når vi snakker med Christopher Holving, en af de lokalkendte ejendomsmæglere fra Mæglerhuset.
– Jeg har solgt boliger i Pandrup i ca. 6 år, men hos Mæglerhuset har vi virkelig succes med at flytte køberne fra Aalborg til Pandrup. Der er et stærkt samarbejde mellem vores fire afdelinger, så vi rammer en bred køberskare, fortæller Christopher Holving.

Ny skole på vej
Det er en af årsagerne til, at Mæglerhuset kan fremlægge en flot statistik fra Boligsiden med en gennemsnitlig salgstid på solgte villaer i Pandrup, der er helt nede på bare 36 dage.
Mæglerhuset har på samme tid succes med at få tæt på udbudsprisen for villaerne i Pandrup med et gennemsnitligt afslag på minus 3 pct. iflg. Boligsiden.
– Vi er blevet taget godt imod af boligejerne i Pandrup, der virkelig har givet os muligheden for at vise vores værd. En liggetid på bare 36 dage er ret usædvanlig i byen. Der er ingen tvivl om, at der er et stort potentiale i Pandrup. Det skyldes særligt den udvikling, der foregår i byen med bl.a. den nye kommende skole, siger Christopher Holving

En målsætning
Hos Mæglerhuset er der én overordnet målsætning, når de får en bolig til salg.
Det er kort fortalt at gå all-in fra start til slut.
et gælder rent markedsføringsmæssigt, hvor de, særligt på de digitale medier, gør alt for at ramme både de lokale købere og ikke mindst køberne fra Aalborg-området.
Opfølgende mæglerarbejde er også et vigtigt element i salgsforløbet. Arbejdsgangen er klar og tydelig – en arbejdsgang, der ses i alle ejendomsmæglerfirmaets fire afdelinger.

Læs om fantastiske oplevelser og events