Aabybro

Borgerforening kalder til ekstra generalforsamling

Nørhalne Borgerforening kalder sin medlemmer til ekstra generalforsamling tirsdag 27. oktober kl. 19 i byens forsamlingshus.

Behov for ny hal
På dagsordenen er spørgsmålet om opførelse af en hal på 60-70 kvadratmeter på det grønne areal vest for forsamlingshuset ved garagen med flagene.
– De frivillige fra vores loppemarkeder mangler plads, og det har de gjort længe. Desuden kan skolen jo på sigt få brug for arealet med den nuværende hal, som vi bruger til marked og lager, fortæller Torben Hillebrandt, formand for borgerforeningen.

Ordentlige forhold
– Borgerforeningen har jo 1 mio. kr. på bogen, og langt de fleste af pengene er kommet fra de frivilliges loppemarkeder. Derfor mener bestyrelsen, at så skal de også have ordentlige forhold, når de beder om det, siger Torben Hillebrandt.
På den ekstra generalforsamling skal medlemmerne tage stilling til flere ting.
– Vil generalforsamlingen acceptere, at vi laver en sådan bygning, og siger man ja til den økonomiske ramme på cirka 550.000 kroner, oplyser Torben Hillebrandt.

To muligheder
Desuden er der to mulige halløsninger.
Den ene er en hal, som de frivillige har fået lov til tage ned fra Skaggården og genopsætte ved forsamlingshuset, mens den anden mulighed er opførelsen af en ny hal. Begge forslag har samme budget.
– Vi har i bestyrelsen understreget, at det skal være en hal, som ser ordentlig ud og ikke skæmmer byen, understreger Torben Hillebrandt.

Tilladelse og høring
Såfremt et af forslagene vedtages, så skal der også indhentes tilladelse fra kommunen, ligesom projektet skal i nabohøring.
På grund af Covid-19 restriktioner er der forhåndstilmelding til Torben Hillebrandt:

  • Mobil: 22376621
  • Eller e-mail: torbenrnielsen@hotmail.com

Læs om fantastiske oplevelser og events