Pandrup

Borgerforeningen genopliver bogstavjagten

I slutningen af september stod det klart for Pandrup Borgerforening, at den nok engang måtte bide i det sure Corona-æble og aflyse bålfortællingerne i Pandrup Anlæg i efterårsferien, som blev afholdt for første gang sidste efterår til fordel for Giv en Julegave.

Gammel tradition
– Vi ville ikke kunne afvikle arrangementet forsvarligt og samtidig beholde den intime stemning og ånd, som bålfortællingerne skabte sidste år, fortæller bestyrelsesmedlem Susanne Larsen Kristiansen.
– Det er rigtig ærgerligt, men vi synes, det i stedet gav anledning til at genindføre bogstavjagten i byens butiksvinduer, som flere af os kan huske fra vores barndom, fortæller hun.

Dagens ord
Pandrup Kaas Handel & Erhverv bakker op om idéen, så fra mandag 12. oktober til fredag 16. oktober kan man hver dag fra kl. 8.00 se på borgerforenings Facebook side, hvor mange bogstaver man skal finde til dagens ord.
Hvert bogstave ledsages af et tal, som indikerer bogstavernes rækkefølge. Svaret skal sendes i en privat besked på borgerforeningens Facebookside @pandrupborgerforening.
Hver dag udløses der børnevenlige præmier til bogstavejægerne.

Græskar og gavekort
– Vi vil også gerne gøre lidt ekstra ud af det, så vi har planlagt en bonusrunde, hvor man kan vinde et gavekort på 500 kroner til byens butikker. Her er det græskar, som vi placerer rundt om i byen med udskårne bogstaver. Det vil være det samme ord mandag til fredag, men man skal selv regne bogstavernes rækkefølge ud, fortæller bestyrelsesmedlem Trine Bjørn Bisgaard.
– Vi håber, at byens borgere er med på idéen, og at det giver anledning til flere gåture ned gennem byen. Samtidig tænker vi, at dette er en fin måde, hvorpå vi kan lave noget sammen, men hver for sig, supplerer Susanne Larsen Kristiansen.

Læs om fantastiske oplevelser og events