Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Det sker: Sommeraktiviteter i Blokhus d. 1.-7. juli

Erhvervsforeningen Destination Blokhus giver hver uge, hele sommerferien, idéer til spændende aktiviteter i Destination Blokhus.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Sommerferien er i gang og mange børn, unge og familier bruger det gode vejr og ferien på at få nye oplevelser med hjem i kufferten. I Destination Blokhus venter der mange muligheder for at bruge sommeren aktivt. Under sloganet: Sommeraktiviteter med højt til himlen”, giver områdets erhvervsforening, hver uge, idéer til sjove, spændende, anderledes, lærerige og underholdende aktiviteter. Der er både noget for de, der elsker at spille golf, sætter pris på naturens ro, er ferm til SnapChat, er vild med sand og kunst eller er frisk på en byvandring.

Fokus på udvalgte aktiviteter 1. – 7. juli. Se programmet HER

Dyp dine egne lys

Hver dag, fra kl. 10-14.30, er der mulighed for, at dyppe sine egne lys hos Blokhus Lys. Her er der 10 farver du frit kan vælge imellem. Personalet hjælper Jer i gang, og står klar med gode råd og vejledning undervejs. Tá gerne madkurven med og nyd frokosten i butikkens hyggehjørne. Trænger I til at strække benene, kan I gå på opdagelse i den hyggelige butik, som bugner af brugskunst og levende lys i alle årstidernes farver.

Udstilling og papirværksted

Gå op opdagelse i det magiske papirunivers med udstilling af Bit Vejle. Du kan også helt ekstraordinært opleve et af H.C. Andersens flotte papirklip. Der vil ligeledes være masser af aktiviteter for børn i museets papirværksted. Museum for Papirkunst kan besøges hver dag, hele sommeren fra kl. 10-17.

Yoga i Kalstrup

Flere gange om ugen byder Kalstrup Livstilshus på Torvet på yoga-lektioner. Her findes både Kundalini yoga, blid yoga og mindfulness og Morgenflow yoga mm. Man skal medbringe sin egen yogamåtte og der kan læses mere om de enkelte hold, priser mv. på facebooksiden: Elsk Yoga Blokhus.

Fra havvand til salt

Hver onsdag, næste gang d. 1. juli, kl. 08.00, går indehaverne af Blokhus Salt i vandet på Blokhus strand. – Og du er inviteret med til at se processen. Saltcentret syder salt af havvandet ved Blokhus. På vestkysten er vandet nemlig så rent, at man kan lave fødevarer af det. Blokhus Salt henter typisk 1000 liter havvand, hvilket giver ca. 30 kg salt. Du kan på dagen stille spørgsmål mv. Når du kommer til stranden skal du blot kigge efter Blokhus Salt’s bil.

Du finder hele det spændende program for dagene 1.-7. juli på side 23 i Blokhus avis 

Læs om fantastiske oplevelser og events