Pandrup

Et usædvanligt DM for Pandrup-bokserne

Selv om det blev til 8. danske senior mesterskab i træk til Pandrup Bokseklubs Frederik Lundgaard Jensen, så blev det et anderledes mesterskab for både letweltervægteren og for klubkammeraten, Malek Masoud, da der i weekenden blev afviklet DM hos Lindholm Bokseklub.

Måtte på hotel
Sidstnævnte måtte indkvarteres på et hotel i Aalborg en uge inden mesterskaberne som følge af nedlukningen af blandt andre Jammerbugt Kommune.
– Vi fik at vide af Danmarks Idrætsforbund, at hvis Malek var ude af kommunen inden sidste søndag (8.november, red.), så kunne han stadig deltage i DM, fortæller Kasper Bruun, formand for Pandrup Bokseklub.
Det betød også, at Malek Masoud op til mesterskaberne trænede sammen med træner Brian Brix hos AK Jyden, som var behjælpelige med denne fine løsning.
Han tabte desværre sin 1. kamp i 69 kilo klassen.

To OL-kandidater i kamp
Frederik Lundgaard Jensen boksede to fantastiske kampe herunder en tæt finale mod Nikolai Terteryan fra BK Wedala i Vejle.
Begge er både landsholdsboksere og OL-kandidater, og Frederik Lundgaard Jensen var gået en vægtklasse op for at møde Nikolai Terteryan.
Pandrup-bokseren vandt med alle 3 dommerstemmer, hvilket fik modstanderen til at udvandre.
– Jeg synes ikke, der var tvivl om sejren. Frederik vandt 1. og 3. omgang og 2. var meget lige. Dommerstemmerne var 3-0, så de så det samme, siger Kasper Bruun.

Kender hinanden
Frederik Lundgaard Jensen og Nikolai Terteryan kender hinanden særdeles godt. Pandrup-bokseren er nemlig flyttet til Vejle for at deltage i træning med andre landsholdsboksere samt landstræner Thomas Kyø hos BK Wedala, men Frederik Lundgaard Jensen stiller stadig op for Pandrup Bokseklub.

Læs om fantastiske oplevelser og events