Aabybro

Flot afsked til Vagn Tidselbak

Efter 42 gode år tog Vagn Tidselbak tirsdag 31. maj afsked med kunder, forretningsforbindelser og andre venner af huset med en flot besøgt afskedsreception i et telt på p-pladsen ved det Meny, som Vagn Tidselbak i årevis har været synonym med.
– Selvfølgelig er det mærkeligt efter 42 år med et dejligt personale og dejlige kunder, hvor jeg har lært mange at kende personligt, at jeg skal sige stop, sagde Vagn Tidselbak, mens han tog mod gæsterne.
– Men jeg har det fint med det, for det er jo en velovervejet beslutning, sagde han.

Familien i centrum
Planen er nu at holde ferie det næste halve års tid, hvor han vil tage golfsporten op igen samt bruge tid med sine to døtre, der begge to også bor i Aabybro, samt de syv børnebørn.
– Så har jeg formentlig nok at give mig til, men hvis jeg ikke kan få tiden til at gå, så har jeg allerede fået et par forespørgsler fra et par kollegaer, sagde Vagn Tidselbak, mens han varmt hilste på sine gæster.
Afskedsreceptionen varer til kl. 18.00.

Du kan læse mere om Vagn Tidselbaks 40-års jubilæum som købmand her:

Vagn Tidselbak fejrer 40 års jubilæum med Meny – VoresJammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events