Blokhus

Forest To The Bay

Er du klar til startskuddet 16. april?
Forest to the bay

Motionsløbet Forest To The Bay i Blokhus Klitplantage afholdes i år søndag, d. 16. april. Mål- og startområde findes på den store åbne plads i Gateway Blokhus.
For første gang, har arrangøren PGU Runners, i år valgt ikke at afholde løbet 2.påskedag som tidligere. – Baggrunden for at vi har valgt weekenden efter påsken til løbet, er en blanding af ønsker fra tidligere deltagere, samt hensyntagen til alle de uundværlige frivillige hjælpere, udtaler Peter Sigen fra løbsudvalget.
Som tidligere år, vil der på dagen være løb for alle i familien og der vil være fælles opvarmning før hvert løb, lækre depoter med væske, frugt og sødt under og efter løbet, samt medaljer til alle deltagere.

De lange distancer

Forest to the bay

½-Marathon (21,1 km) og ¼-Marathon (10,5 km) ruten er den samme trail/crosslignende tur ad små og store stier, gennem sandbanker, skovhøje, slugter, klitter og strand. Løbet går gennem Blokhus Klitplantages smukkeste og mest seværdige områder bl.a. forbi Kongeegen, Ivar-Marens Bakke, Nørre Sø, via Sundhedssporet, Brændevinsstien, Hærvejen, Bukke Bruse Broen, Melsletten m.m.

Den korte distance

5 km ruten er relativ flad og med skiftende underlag – du kommer til at løbe på skovvej, grusvej og igennem flotte grønne områder. De hyggelige omgivelser suppleres selvfølgelig med et godt måldepot og hygge ude på ruten og i målfeltet på stævnepladsen.

Børneløb distance

Børne-Marathon (420 m) – til og med 6 år. Flad rute med skiftende underlag – du kommer til at løbe på stævneområdet, på skovvej, grusvej og i flotte grønne omgivelser. De hyggelige omgivelser suppleres selvfølgelig med et godt måldepot og hygge på ruten og i målfeltet på stævnepladsen.

Se mere på Facebook: Forest To The Bay

Læs om fantastiske oplevelser og events