Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Septemberavisen her

 

 

 • Magisk Jul - Danmarks smukkeste julemarked

  Oplev magien og den eventyrlige julestemning når Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus er julepyntet efter alle kunstens juleregler med imponerende dekorationer, mere end 1 million julelys og Nordens smukkeste lyd- og lysshow.

  Åbner den 1. november.

 • Ta’ med på en enestående kunstrejse til Blokhus Sandskulptur Festival, med 10 eventyrlige filmfigurer i sand.

  I kommer også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Her venter Jer rigt dyreliv med højt til himlen og masser af plads, blandt et hav af blomster i Skulpturparken i Blokhus.

Nyhed

Ny julehytte by blandt sandskulpturer

Nyheden for Magisk Jul 2020 er, at der kommer endnu mere julestemning i Skulpturparken Blokhus, h...
Læs merehttp://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=

 • Video

  Skulpturparken Blokhus

  Oplev hvert år en eventyrlig og magisk jul i Skulpturparken Blokhus

   

 • Video

  Destination Blokhus

  Blokhus er idag ægte badebystemning, shopping, restauranter, events og spændende attraktioner. • Facebook
 • Tip os

  Tip os

  For at kunne lave de bedste historier til avis, web og sociale medier er Blokhus medier afhængig af dig der bor i ”Vandkants-Danmark”. Din oplevelse eller viden, er den vigtigste inspirationskilde for vores nyhedsredaktion.

  Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte Blokhus medier, hvis du har en god idé eller har et tip til en god historie fra vores dækningsområde. Måske har du allerede været til en spændende begivenhed, du gerne vil fortælle om.

  Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til redaktionen på tlf. 70 200 123

   
   
   
   
   

  *Når du sender filer og billeder til os, forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod Blokhus medier vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Blokhus medier har ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Det er alene Blokhus medier, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.


http://bit.ly/2ZmMIDt