Juleavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

 • Konkurrence:

  Jagten på den smukkeste julefacade sættes i gang


  Erhvervsforeningen Destination Blokhus har på baggrund af tiltaget ”Jul i Destination Blokhus” netop igangsat en konkurrence om den smukkeste dekorerede julefacade. Læs mere her

 • Jul i Destination Blokhus

  Uanset om du er mest til gåture med familien i det (måske snart) sneklædte Blokhus, shopping, spændende madoplevelser, en tur på skøjtebanen eller forbi Magisk Jul i Skulpturparken - måske endda hygge indendørs med en god bog og varme drikke, er Blokhus den perfekte destination for dig.  

  Området syder af spændende aktiviteter og flot julebelysning  -  for både børn og voksne.

 • OPLEVELSER VED VESTERHAVET

  Kvalitetstid med familien, veninden eller en anden du har kær. Badeture, leg og solnedgange på én af Nordeuropas bedste strande, cykelture af hemmelige stier og snoede veje og måske en enkelt is eller to. 

  Attraktions-besøg og et livligt aktivitetsniveau. Koncerter under åben himmel, shopping og lækre café- og restaurantbesøg. 

  Vi ses i BLOKHUS

   

Nyhed

Børnehave laver oase for insekter

Endnu er det under opbygning, men til sommeren 2020 er et særligt rekreativt område for insekter ...
Læs merehttp://blokhus.dk/nyheder.aspx

 • Video

  Skulpturparken Blokhus

  Oplev hvert år en eventyrlig og magisk jul i Skulpturparken Blokhus

   

 • Video

  Saltum Outdoor

  Oplev herlighederne i Saltum - et område hvor (barsk) natur, strand og bosætning er i fokus. • Facebook
 • Tip os

  Tip os

  For at kunne lave de bedste historier til avis, web og sociale medier er Blokhus medier afhængig af dig der bor i ”Vandkants-Danmark”. Din oplevelse eller viden, er den vigtigste inspirationskilde for vores nyhedsredaktion.

  Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte Blokhus medier, hvis du har en god idé eller har et tip til en god historie fra vores dækningsområde. Måske har du allerede været til en spændende begivenhed, du gerne vil fortælle om.

  Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til redaktionen på tlf. 70 200 123

   
   
   
   
   

  *Når du sender filer og billeder til os, forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod Blokhus medier vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Blokhus medier har ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Det er alene Blokhus medier, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.


http://www.kulturhusetblokhus.dk