Aabybro

Guldsmed satser på at åbne i Blokhus i påsken

Såfremt tidsplan holder, så åbner Jan Jørgensen Jewellery sit arbejdende smykkeværksted i Springvandstorvet i Blokhus til påske.

Syv guldsmede
Smykkevirksomheden flytter ind i lokalerne efter endt ombygning, og den går i gang, når ejerne Lars og Poul-Anker Johansen, Pa-Jo bolte A/S, overtager bygningen 1. november.
– Vi rykker ind med syv guldsmede inklusiv Jan Jørgensen, fortæller Lykke Harpøth, Jan Jørgensen Jewellery.

Se håndværket på nærmeste hold
Dermed bliver der i Blokhus mulighed for at få den gode oplevelse at besøge et levende værkstedet og se, hvordan det gamle guldsmede-håndværk udføres.
Det tager udgangspunkt i den inspiration og de designs, som Jan Jørgensen har arbejdet med gennem sine 35 år i faget, og det er 100 pct. dansk.
– Det er meningen, at gæsterne skal få fornemmelsen af både essen og armbolt, fortæller Lykke Harpøth.
Det har nemlig længe været Jan Jørgensens drøm at bringe guldsmedevirksomheden bredere ud til de mange gæster fra ind- og udland, som kommer til Nordjylland og Blokhus.

Gazelle-pris
Og værkstedet kommer også til at præsentere en Gazelle-pris.
Jan Jørgensen Jewellery har nemlig netop vundet Børsens Gazelle-pris 2020.
– Vi er virkelig stolte og taknemmelige. Vi kan kun sige tusinde tak for opbakningen til alle vores kunder, siger Jan Jørgensen, direktør.
– Det er klart, at introduktionen af vores Labgrow diamanter er blevet taget rigtig godt imod og har resulteret i denne flotte pris, siger han.

Butikken i Aabybro Centret. Foto: Vores Jammerbugt

Med butik
Jan Jørgensen Jeweller er en engrosvirksomhed, men bliver i Blokhus suppleret med en butiksdel til detailkunder, når der flyttes fra de nuværende lokaler i Aabybro Centret.
Her holder også Profil Smykker til, som Jan Jørgensen og Lykke Harpøth er medejere af, og det er meningen, at Profil Smykker forbliver i Aabybro Centret.
Dog bliver den nuværende bygning revet ned i etape 3 i den omfattende udvidelse af Aabybro Centret.

Læs om fantastiske oplevelser og events