Blokhus

Helstegt pattegris til sommerkoncerterne

Spar i Blokhus tilbyder mad på Blokhus Torv

Igen i år bliver det muligt at bestille og spise helstegt pattegris forud for aftenens koncerter, som finder sted på Blokhus Torv hver torsdag frem til og med 10. august.
-Det blev taget utrolig godt imod sidste år, og derfor vil vi meget gerne gentage succesen, siger Martin Hjelm Pedersen, købmand i Spar i Blokhus.
Alle torsdage tilbyder butikken helstegt pattegris med kartoffelsalat, flutes og salat til 99 kr. Og desserten er der også tænkt på. Det er nemlig en softice, som er med i prisen. Middagen kan nydes fra kl. 17 og frem til opvarmningsbandet går på scenen kl. 19.00, og der er opstillet borde og bænke til formålet.
– Vi gør det her, fordi vi også gerne vil være en del af sommerkoncerterne. Vi vil gerne vise, at vi er her, og vi vil gerne bakke op om arrangementerne, forklarer Martin Hjelm Pedersen.
Bagerafdeling og isbod
Købmanden oplyser, at de godt kan begynde at mærke, at der er rigtig mange gæster i byen, så udover at købmandsbutikken udvider åbningstiden til kl. 23 hver dag, så har de også etableret en isbod foran forretningen.
Butikken har indgået et nyt samarbejde med Ryå Is, og tilbyder derfor fremadrettet den lokale is.
– Vi glæder os over at etablere det lokale samarbejde og samtidig at kunne tilbyde en lokal smagsoplevelse til glæde for alle, siger Martin Hjelm Pedersen.
Derudover oplyser købmanden, at de også gerne lige vil gøre opmærksom på at de som altid er leveringsdygtig i bagerbrød hver dag fra kl. 7.30, som er leveret direkte fra Kystbageren i Saltum.

Læs om fantastiske oplevelser og events