Blokhus

Hos Westwind er priserne altid lave

– Vi har aldrig udsalg, Black Friday eller late nightsalg. Vi mærker ikke varerne ned 2. juledag. Vi har nemlig altid lave priser, og vi holder hele tiden øje med, at vores priser er lave.

Succesfuld strategi
For et par år siden valgte Per Adsersen og Westwind at ændre strategi til hele tiden at tilbyde sine kunder de faste lave priser i stedet for at hoppe med på de forskellige udsalgsbølger, og det er blevet taget overordentligt godt imod af kunderne og gæsterne i Blokhus.
– Det betyder, at kunderne, som kommer her i uge 19, får de samme lave tilbud som kunderne, der kommer her i uge 20, forklarer indehaveren og tilføjer, at konceptet har været en klar succes.

Til Blokhus i 1997
Den første Westwind åbnede i 1986 i Blåvand som surfbutik, men i dag har Westwind forretninger langs vestkysten fra Skagen til Rømø, herunder også Løkken, samt i Ebeltoft, Bogense og Marienlyst – og sammen med webshoppen sælger de allesammen fritids- og sportstøj til børnefamilier og alle generationer, som kan blive klædt på fra inderst til yderst samt top til tå – fra sko til hat.
– Vi åbnede i Blokhus i 1997. Vores udlejer i Søndervig, Kjeld Hansen, var med i opførelsen af bowlingcenteret i Blokhus, og han spurgte, om ikke vi ville have en forretning heroppe, så jeg flyttede herop, fortæller Per Adsersen.
Og det har han ikke fortrudt, overhovedet ikke,
– Det har været rigtig godt. Vi er meget glade for at være i Blokhus, og det er en af vores bedste butikker. Her er mange kunder og en flot udvikling i byen, fortæller Per Adsersen, der ser frem til et travlt forår og sommer for helårsbutikken.

Læs om fantastiske oplevelser og events