Nyheder
imported

Hune Blokhus Pensionistforening beretter

Der har været fuld fart på aktiviteterne i Hune Blokhus Pensionistforeningen i dette forår - og det fortsætter.

Set og sket:

Hune Blokhus Pensionistforening beretter

I februar var der generalforsamling i Hune-Blokhus Pensionistforening i Kulturhuset i Hune – ca. 120 var mødt op til denne dag – Skipperlabskovs og kaffe, sponsoreret af Kulturhuset Blokhus. Generalforsamlingen blev afholdt på behørig vis, og der var genvalg til bestyrelsen, Jørgen Vinther Nielsen, formand, Ib Hartvigsen, næstformand og sekretær, Ellen Hansen, kasserer, Lisse Højen, Tonnie Larsen og suppleanterne Bodil Mortensen og Mona Hartvigsen. På nuværende tidspunkt er der 280 medlemmer af foreningen, mens nye medlemmer er meget velkomne.

Der har været fuld fart på aktiviteterne i Hune Blokhus Pensionistforeningen i dette forår. Traditionen tro er der møder hver tirsdag eftermiddag i Kirkeladen. Her har der bl. a. været foredrag med leder af Egnssamligen Steen Poulsen, der fortalte meget inspirerende om det Saltum Mejeri – også det frivillige arbejde i Kirkens Korshær har været emne for et foredrag. I marts måned var der fuldt hus til en vinterhøjskoledag. Dagen bød på formiddagsforedrag med religionsforsker og forfatter Iben Krogsdal – og efter frokost var der sang på tapetet. Det var en så stor succes, at også næste år vil der blive arrangeret en vinterhøjskoledag. Dagen arrangeres i et samarbejde med Menighedsrådet i Hune og Folkeuniversitetet. Den 9. april – 75-årsdagen for Danmarks besættelse – havde menighedsrådet inviteret til foredrag med Poul Smedegaard Andersen – emnet var krigen, og især beskrivelsen af den rolle familien Fiil kom til at betyde for den danske modstandsbevægelse. Der er arrangeret en tur i egne biler til Hvidsten Kro den 31. maj. Turen er arrangeret af Menighedsrådet, som står for planlægning og tilmelding.

Der er forårsfest på Restaurant Nordstjernen d. 28. april med buffet og underholdning, og den 2. juni går turen til Læsø – med en fuldt booket bus. Og så melder formanden også om endnu flere aktiviteter efter sommerferien.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events