Nyheder
imported

Hune By Night i morgen

Et af sommerens helt store begivenheder på vestkysten er Hune By Night. Mandag fyldes byen atter med masser af aktiviteter

Et af sommerens helt store begivenheder på vestkysten er Hune By Night. Mandag fyldes byen atter med masser af aktiviteter.

Her er et lille udsnit af de mange ting der sker.

Masser af aktiviteter omkring Hune Boldklub

”Bonderøvs” sjov. Det er en af de mere specielle aktiviteter som man kan opleve på pladsen ved Hune Boldklub. Navnet dække aktiviter som sømslåning, armlægning og meget mere.

Men det er ikke kun ”bonderøvene” der vil få en sjov dag. Her vil også være aktiviteter for børnene, blandt andet en stor hoppepude.

 

Ungt Talent varmer op

Han går under navnet Morten B og er født og opvokset i Lindholm.

– Jeg er en stolt nordjyde, fortæller han Update Blokhus Avis.

Open By Night vil han præsentere sine egne kompositioner.

– Jeg håber publikum får en fed oplevelse med ny musik.

Morten laver en blanding af numre med forskellige udtryk, der spænder fra tempofyldte, energiske numre til såkaldte ”slow-down” numre med et stemningsfyldt udtryk.

– Jeg glæder mig helt vildt til at optræde til Open By Night i Hune.

 

Børn kan muntre sig

Gasten i Hune er også i Open By Night humør den 15. juli. Man har indrettet baggården bag Gasten til et lille mekka af aktiviteter for børnene. Her vil man kunne købe både slush ice og popcorn.

Der er også hellium balloner og så kan man prøve blandt andet bungy jump 

 

Anderledes modeshow

Det lover Ditte Haugaard fra børnetøjsbutikken Sally & Sørøveren.

– Vi vil gerne prøve at lave noget der er lidt anderledes i år, så der bliver kun lidt speak, men til gengæld masser af show.

Til at hjælpe sig har de to medvirkende butikker, Sally & Sørøveren og Butik Lykke, fået assistance af blandt andet gymnaster fra DGI.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events