Pandrup

Jammerbugt FC får lov til at fortsætte sæsonen

Da regeringen fredag 23. oktober sænkede forsamlingsforbuddet til 10 personer, opstod der tvivl om 2. division i fodbold kunne fortsætte den igangværende sæson, eller skulle gå på pause.

Afklaring
Men i dag, mandag 26. oktober, står det klart, at både 2. division og Sydbank Pokalturneringen kan fortsætte, ligesom truppene kan træne uden at skulle deles op i grupper af 10 personer.
Det er afklaret efter et møde mellem Divisionsforeningen samt Kulturministeriet, Justitsministeriet og Politiet.

Det er et erhverv
2. divisionsklubberne og -holdene er nemlig at regne for arbejdspladser, hvorfor de ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet, ligesom 2. division er at regne for professionel turnering.
– Den afgørelse er vi selvfølgelig tilfreds med. Jeg er glad for, at det er lykkedes Divisionsforeningen at sikre, at vi kan spille. Vi har jo allerede vist både nu og under slutspillet inden sommeren, at vi godt kan håndtere det ud fra de givne omstændigheder, siger Bøje Lundtoft, formand for Jammerbugt FC.

Forenings-Danmark
– Jeg ser gerne, at der er gang i så mange ting som muligt, ellers får forenings-Danmark umulige vilkår at åbne op igen. Vi skal selvfølgelig have respekt for Corona og vores situation, siger Bøje Lundtoft, der også er medlem af bestyrelsen for DGI Nordjylland samt i Divisionsforeningen.

Udebane på lørdag
Jammerbugt FC ligger på 1. pladsen i 2. division gruppe 1 med 23 point efter 9 kampe, mens nr. 2 er Frem med 19 point.
Jammerbugt FC spiller næste gang ude mod Aarhus Fremad lørdag 31. oktober.

Resterende kampe i 2021:

  • 31. okt. Aarhus Fremad – Jammerbugt FC
  • 7. nov. Jammerbugt FC – Frem
  • 11. nov. Jammerbugt FC – Holstebro (pokalkamp)
  • 14. nov. Brabrand – Jammerbugt FC
  • 21. nov. Jammerbugt FC – Næsby

Læs om fantastiske oplevelser og events