Blokhus

Klassiske biler i paradekørsel til Blokhus

Søndag 23. august inviterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten til dette års ”Blokhus & Bilerne”.
Her vil veltrimmede maskiner sætter kulør på byen med paradekørsel, udstilling af veteranbiler samt publikumskonkurrencer.

Privatfoto

Parade gennem Pandrup
Arrangementet starter med en festlig paradekørsel med afgang fra Cobham i Pandrup klokken ca. 12.45.
Ruten vil som noget nyt gå igennem Bredgade i Pandrup, så folk i Pandrup også har mulighed for, at se bilerne, inden de slutter på Blokhus Torv klokken ca. 13.00.
Bilerne vil være opdelt efter årgang, hvoraf de ældste kører først.

Privatfoto

Udstilling på Torvet
Paradekørslen vil blive efterfulgt af en udstilling på Blokhus Torv, hvor de smukke maskiner i tidsrummet 13.00 – 15.00 kan beundres helt tæt på. For at kunne deltage skal bilerne være klassificeret som en veteranbil, det vil sige at biler årgang 1985 og ældre der kan deltage i årets arrangement.
Traditionen tro kan publikum stemme på deres favoritbiler, som præmieres med Grundejerforeningens ærespokaler. Dette sker klokken 14.30, hvor der også trækkes lod om flotte præmier blandt de der har stemt.

Privatfoto

Højst 50 biler
Da vi forsat skal passe på hinanden, har arbejdsgruppen bag arrangementet valgt at begrænse deltagerantallet til 50 biler for at undgå at publikum bliver tæt forsamlet på Blokhus Torv.
Derfor er det i år muligt at forhåndsreservere en plads, hvis man vil sikre sig adgang til Torvet.
Dette kan gøres på mail til jrk@jammerbugt.dk.
Desuden opfordres publikum til at vise hensyn, holde afstand og anvender håndsprit, så årets Blokhus og Bilerne igen bliver en festlig dag.

Privatfoto
Privatfoto

Læs om fantastiske oplevelser og events