Blokhus Medier_logo-01
Aabybro

Knæk Cancer festen er aflyst

Styregruppen bag Aabybro Knæk Cancer har netop måttet træffe den ærgerlige beslutning at aflyse og i bedste fald udskyde årets Knæk Cancer Fest, som skulle have fundet sted i DGI Huset i Aabybro lørdag 24. oktober.
Men arrangørerne arbejder hårdt for, at der stadig kommer aktiviteter i uge 43 til gavn for indsamlingen, Knæk Cancer.

Restriktioner
– Vi ville virkelig gerne have holdt festen. Men med Covid-19 restriktionerne kan vi ikke holde den fest, som vi gerne vil, og vi ville også være kede af det, hvis festen førte til, at nogle blev syge, fortæller June Haugaard Mejlholm på vegne af styregruppen.
Mange af gæsterne – herunder firmaer – køber billetter til festen for at kunne mødes på kryds og tværs og få en snak i baren eller ved hinandens borde, og det er svært med regler som, at man skal sidde ned og holde afstand.

Forsamlingsforbud
– Desuden er der et forsamlingsforbud på 500, hvor personalet skal tælles med, og det betyder, at vores planer om at udvide med flere borde skulle ændres til, at der vil værre færre borde end vanligt, siger June Haugaard Mejlholm,
Endelig kan arrangørerne ikke forudsige, om der kommer yderligere restriktioner i løbet af de kommende måneder.
– Men vi vil gerne holde festen til foråret, hvis der er opbakning til det, understreger June Haugaard Mejlholm.

Der kommer til at ske noget
Styregruppen mødes onsdag 26. august for at finde ud af hvilke af de vanlige, og om der er nye aktiviteter, der kan sættes i gang i løbet af uge 43 for at samle penge ind til Knæk Cancer.
Det er blandt andet løb, gåtur og cykelløb, ligesom Aabybro Handels- & Erhvervsforening plejer at holde blandt andet modeshow og banko.

Styregruppen
Udover June Haugaard Mejlholm tæller styregruppen også Jannie Hedelund og Christina Wellendorf.

Læs om fantastiske oplevelser og events