Blokhus

Lokale ildsjæle kan søge om tilskud

Feriepartner klar med støtte til ildsjæle fra Oplevelsespulje på 1 mio. kr
Feriepartner Blokhus

Nu kan lokale ildsjæle fra Blokhus søge om tilskud fra Feriepartner til udviklingsprojekter i området

For sjette år i træk er Feriepartner nu klar til at støtte initiativtagere i hele landet med deres landsdækkende Oplevelsespulje på 1 mio. kr. Det betyder, at lokale ildsjæle, foreninger og virksomheder i Blokhus lige nu har en unik chance for at få økonomisk opbakning til udviklende projekter i området.

Hos Feriepartner i Blokhus prioriteres de gode oplevelser til fordel for både turister og fastboende. Derfor er man glad for, at Feriepartner Danmark for sjette år i træk uddeler op mod 1 million kroner som støtte til lokale ildsjæle eller foreninger i hele landet. Pengene kommer fra Feriepartners Oplevelsespulje, som gennem de seneste år har vist sig at skabe stor værdi for både sommerhusejere, -lejere og alle andre, der bor og kommer i Blokhus.

– De seneste år har vi erfaret, at der er mange ildsjæle i Blokhus og omegn. Derfor er vi glade for, at vi med Oplevelsespuljen kan være med til at støtte op om nogle af de mange gode idéer. Det er en stor fornøjelse at kunne give en hjælpende hånd og ikke mindst møde de mange iderige ildsjæle, som alle har det til fælles, at de ønsker at gøre en forskel for vores lokalområde, fortæller Michael Bisgaard, som er salgschef hos Feriepartner Blokhus.

Feriepartner Blokhus

Fotos: Blokhus Open og Musik på Torvet. Lokale projekter, der har opnået støtte fra Oplevelsespuljen

Midlerne kan både anvendes i forbindelse med etablering af et nyt koncept eller til at videreudvikle et allerede eksisterende projekt. Som eksempel peger Michael Bisgaard på initiativer som lokale koncerter, guides til vandreruter eller udvikling af skovlegepladser. Sidste år støttede Feriepartner Blokhus blandt andet Blokhus Open, Musik på Torvet og Blokhus Strand Baadelaug, som arrangerede anderæs i byen.

Sidste år fik 60 lokale projekter fordelt i hele landet glæde af støttekronerne, og i år ser Feriepartner frem til endnu en gang at gøre en forskel for lokalsamfundet:

– For os som feriehusudlejer har lokale ildsjæle og deres projekter en stor betydning. Det gør områderne, som vi udlejer huse i, attraktive for både beboere og gæster i feriehusene. Derfor er vi også glade for at kunne bakke op om lokalsamfundenes udviklingsprojekter, og vi ser frem til at læse dette års ansøgninger og give en håndsrækning til de mange stærke initiativer landet over, lyder det fra Flemming Toft Andersen, som er direktør hos Feriepartner Danmark.

Ansøgningsfrist den 15. april 2023

Man kan allerede nu søge om økonomisk støtte fra Feriepartners Oplevelsespulje.

Ansøgningsskemaet kan indhentes på www.feriepartner.dk/oplevelsespulje og skal indsendes på mail til det lokale bureau senest lørdag den 15. april 2023.

De udvalgte projekter, som får tildelt midler, vil blive annonceret medio maj.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events