Nyheder
imported

Nordsøen Oceanarium igen kåret til bedste akvarium

Flere end 5.800 deltog i undersøgelsen foretaget af Danland og DanCenter og Nordsøen Oceanarium vandt kategorien ”Bedste akvarium”.

Danland og DanCenter har i november-december gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt sine feriegæster i Danmark og Tyskland. Spørgsmålene gik ud på hvad de syntes om et udvalg af de mange attraktioner i Danmark. Flere end 5.800 deltog i undersøgelsen og Nordsøen Oceanarium vandt kategorien ”Bedste akvarium”. Derudover kunne gæsterne skrive en kommentar, Danland/DanCenter har offentliggjort nogle af dem:

         Wauw, en oplevelse. Jeg kunne gå der i timevis. Meget, meget flot, følte jeg var et med fiskene og de andre dyr.

         Bare et fantastisk og levende sted. Har været der flere gange.

Nordsøen Oceanarium får topkarakter fordi det er et sted hvor der er mange gode aktiviteter for alle aldre, spændende akvarier med stort fokus på havdyr i Nordsøen. Fantastisk formidling, dykkere i oceanariet og fodrer fiskene, formidlingen omkring sælerne er i top, altid venlig og hjælpsomme medarbejdere. Og, så spiser man rigtig godt i deres cafeteria.

Nordsøen Oceanarium også kåret til Nordens bedste akvarium

Tidligere på året kårede brugerne af det svenske feriesite ”Barnsemester.se”, Nordens bedste attraktioner. Der vandt Nordsøen Oceanarium kategorien Nordens bedste akvarium, med Kattegatcentret i Grenaa på en 2. plads, og Atlanterhavsparken i Ålesund, Norge på en 3. plads.

Nordsøen Oceanarium har været nomineret til prisen flere gange før, og sågar også vundet den i 2014. 

Hvad kan Nordsøen Oceanarium bruge de flotte udnævnelser til?

”Det er et skulderklap, at vi blandt de mange attraktioner der er, har fået så høje karakterer og fine tilbagemeldinger. At vi nu kan kalde os både Nordens og Danmarks bedste akvarium, er jo helt fantastisk. Vi kan bruge udnævnelserne til at tiltrække flere gæster til vores attraktion. Andre gæsters meninger betyder meget for forbrugerne”, udtaler marketingchef Sylvia Berglund.

”Vi arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af vores attraktion, så vores gæster i alle aldersgrupper er garanteret en god oplevelse ved at besøge Nordsøen Oceanarium. Vi laver nye oplevelser for vores gæster hvert år, og personalet gør en kæmpe indsats for at formidle om livet i Nordsøen. Jeg er overbevidst om, at det arbejde afspejles i de fine kåringer som tidligere på året Nordens, og nu Danmarks bedste akvarium” siger direktør Karl Henrik Laursen. 

Læs om fantastiske oplevelser og events