Brovst

Nye lejeboliger i Skovsgaard

Domea vil opføre otte boliger med indflytning fra 2021

– I samarbejde med Domea Aabybro planlægger Jammerbugt Kommune at etablere otte nye almene lejeboliger på Nordvangsvej i Skovsgaard, da der i forbindelse med budgetforlig 2020 blev afsat midler til at etablere flere almene lejeboliger i byen.

Bredt udbud af boliger
Flere boliger i området er nemlig et fokuspunkt i Skovsgaards ”Lokale Udviklingsplan”.
– I kommunalbestyrelsen arbejder vi for, at der skal være et bredt udbud af boligtyper til borgerne i kommunen. Lejeboliger har været et ønske gennem længere tid i Skovsgaard, og det er glædeligt, at vi nu får sat gang i processen med at etablere de spændende boliger, siger borgmester Mogens Christen Gade (V).

Opkøber huse til nedrivning
Det betyder også at kommunen har købt to huse i Skovsgaard for at rive dem ned, ligesom et 3. hus – ligeledes ejet af kommunen – også skal vige for at give plads til de nye almene lejeboliger. Alle tre køb er sket efter ordningen for opkøb af faldefærdige ejendomme.

To typer boliger
De fire af boligerne er på 97 kvadratmeter hver og har fire værelser, mens de øvrige fire boliger hver er 70 kvadratmeter og har to værelser.

Alle otte boliger får en overdækket terrasse på ca. 10 kvadratmeter, et udhus på 5,5 kvadratmeter og en carport på 16 kvadratmeter.

Huslejen er bestemt
Den månedlige husleje uden forbrug bliver på 7.112 kroner for boligerne på 97 kvadratmeter og 5.565 kroner for boligerne på 70 kvadratmeter.

Boligerne forventes at blive klar til indflytning i starten af 2021.

Læs om fantastiske oplevelser og events