Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
22-07-2021

10 byggegrunde solgt på en dag i Jammerbugt Kommune

Grundene blev sendt i udbud i slutningen af juni, og nu er 10 af grundene blevet solgt på en dag.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Det var en glad borgmester, der overværede åbningen af tilbuddene, som Jammerbugt Kommune har modtaget på 40 parcelhusgrunde på to nye udstykninger i Brovst og Aabybro.

Ud af de 40 nye parcelhusgrunde er 23 af dem placeret på Vesterbjergvej i Brovst. Jammerbugt Kommune har nu solgt 6 af grundene. De 23 grunde var udbudt til en mindstepris på 400 kr./m², og de solgte grunde varierer i størrelse fra 900 m² til 1.350 m². Hovedparten af køberne bor p.t. lokalt i området, men der er også solgt til tilflyttere.

17 parcelhusgrunde i Aabybro

De 17 nye parcelhusgrunde i Aabybro ligger på Horsbækken/Horsbækhaven. Her har Jammerbugt Kommune nu solgt 4 grunde. De solgte grunde er alle lige over 1.000 m². Af de nye grundejere kommer 2 fra området, 1 kommer fra den vestlige del af kommunen, og den sidste er tilflytter.

-Vi ser en stor efterspørgsel på byggegrunde i Jammerbugt Kommune. Både fra folk som allerede bor i kommunen og fra tilflyttere udefra, og det er jo dejligt, at der fortsat er stor interesse for at bygge og bosætte sig i Jammerbugt Kommune. Og vi kan se, at interessen for byggegrunde gælder på tværs af hele vores kommune, udtaler borgmester Mogens Christen Gade.

 

Læs flere nyheder