Efterårsferieavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk
Artikel
08-04-2019

138 kvinder samlet i Kulturhuset Blokhus

Lørdag d. 16 marts stod Blokhus Inner Wheel for afholdelsen af forårsdistriktsmøde for alle 30 klubber i distrikt 44.

Blokhus Inner Wheel har i år 6 års fødselsdag. De er den yngste klub i Danmark og alligevel har de formået at søsætte og støtte mange gode projekter. – I marts måned havde vi den store oplevelse, at vores klub stod for afholdelsen af forårsdistriktsmøde for alle 30 klubber i distrikt 44. Vores møde blev afholdt i Kulturhuset Blokhus, som på bedste vis sørgede for en lækker morgenmad og frokost til ug, fortæller Præsident Helle Bernth, som stod i spidsen for arrangementet, der har været et år undervejs i forhold til planlægning. 

138 kvinder samlet
Til forårsdistriktmødet deltog 138 kvinder fra de forskellige klubber. Bestyrelsen for distriktet blev præsenteret – og mødrehjælpen deltog med et spændende indlæg. – Det var en dejligt dag, hvor der var input til medlemmerne om de mange forskellige poster. Mange projekter er blevet søsat af Blokhus Inner Wheel; vi har bl.a. holdt loppemarked, haft tombola med sponsorerede gaver og solgt mad og drikkevarer.  Det har givet et fint overskud hvert år, som Inner Wheel bruger til at støtte lokalt og internationalt. Blokhus har bl.a. støttet Fru Hansens plan, som er et projekt i Ghana, hvor man bygger brønde, så kvinderne ikke behøver at gå den farlige vej til vandhuller, hvor de kan blive overfaldet af vilde dyr og bidt af slanger. Ligeledes er der gået støtte den vej til familier, der har taget plejebørn til sig, hvor forældrene har været syge eller er døde. Vi har også støttet S.O. S børnebyerne, Julemærkehjemmet i Hobro, læger der opererer og oplærer lokalbefolkningen i fattige lande og mange andre formål, fortæller Helle. Lokalt har Blokhus Inner Wheel i samarbejde med Rotary lavet og leveret mad og gaver til fattige familier i lokalområdet, givet hjælp til konfirmation hos trængte familier og til flere andre lokale formål.

Et stort netværk
I Danmark er der knap 3000 medlemmer i Inner Wheel. Klubberne er inddelt i 5 distrikter – hvoraf Blokhus tilhører distrikt 44, som består af 30 klubber med i alt 896 medlemmer. - Der er sket meget i de 6 år Blokhus Inner Wheel har eksisteret. Vi mødes en gang om måneden. Vores faste mødested er Cafe´ Laden i Blokhus, hvor vi har besøg af forskellige foredragsholdere. Desuden har vi udemøder på virksomheder og en gang om året fællesmøde med Rotary, afslutter Helle.

Læs flere nyheder