Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
03-06-2021

Anne Just´s Have åbner med flere nyheder

Ny udsigtsplads og honning fra egne have

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Anne Just´s farverige og fantastiske Have åbner for publikum lørdag 5. juni, og det sker med en række nye oplevelser for publikum.
Der er indrettet en ny udsigtsplads, og flere af de forskellige rum i haven har fået en kærlig hånd og står derfor klar til at blive beundret, oplyser Erik Kolind Nielsen, direktør for Fonden til Bevarelse af Anne Just´s Have.
Desuden er der udgivet en ny bog om arkitekt Claus Bonderup, Det Uudslukkelige, og når der er guidet rundvisning i haven på torsdage eftermiddage, ender turen med et besøg i Claus Bonnerups hjem, hvor det er muligt at se hans mange samlinger af blandt andet malerier.

Overnattende gæster
Cafeen åbner for udendørs servering med friskbagt brød, og haven er gået et skridt videre med sin grønne profil og fokus på biodiversiteten med egne bistader, så der er salg af egen honning fra Anne Just´s Have.
Den har været centrum for et program på DK4, og det har givet stor opmærksomhed samt besøg af flere nye gæster, fortæller Erik Kolind Nielsen.
Sidste år blev Anne Just´s Have besøgt af flere end 11.000 gæster og havde knap 700 overnattende gæster, og der er en forventning om den samme gode sæson i år.
Der er allerede åbnet for overnatning i weekenderne, og åbningstiderne i haven er hver tirsdag, torsdag, lørdag og søndag fra kl. 13.00 til 16.00.
Desuden er der fra 1. juli til 15. august også åbent på onsdage kl. 13.00 til 16.00.
 

Læs flere nyheder