Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
10-08-2022

Badning, yoga og paddle med Søstjernerne på Blokhus Strand

SET & SKET: Vinterbaderne er aktive også om sommeren.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Der var fin opbakning lørdag 30. juli, da foreningen Søstjernerne havde inviteret alle til oplevelser på Blokhus Strand med mødested ved betonklodsen for foden af Sømærket.
Selvfølgelig blev der badet og bagefter hygget over en lille én, men der var også mulighed for at prøve kræfter med både yoga samt paddle.
Børnene kunne deltage i en konkurrence om at bygge sandslotte og -figurer, og der var præmier til de bedste efter dommerkomiteens bedømmelse.

Søstjerner

Ved Sømærket

Gennem de seneste 17 år har Søstjernerne mødtes på Blokhus Strand for at bade alle dage året rundt.
For to år siden, 25. marts 2020, blev foreningen Søstjernerne oprettet for at gøre det muligt at søge fonde om støtte til remedier og aktiviteter.
Den gang var der 22 medlemmer, men i dag er der ikke færre end 120, heraf 43 mænd, og i løbet af de seneste 14 dage er yderligere fem medlemmer kommet til Søstjernerne, som også er på udkig efter lokaler nær stranden til remedier.
- Der er flere grupper, som bader året rundt på stranden. Men foreningen Søstjernerne mødes altid neden for Sømærket ved betonklodsen hver dag klokken 08.00, og her er alle velkomne, selvfølgelig også turister, siger Birgitte Ravn, der er formand for foreningen og tilføjer.
- Udover morgendukkerten har vi også fuldmånebadning.

Læs flere nyheder