Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
21-03-2018

Bag Klitten: Ægteparret Dorthe og Per Adsersen fra Westwind

I denne påskeudgave af Blokhus avis, sætter vi fokus på ægteparret Dorthe og Per Adsersen fra Westwind butikkerne i bl.a. Blokhus og Løkken

Tekst: Poul Erik Aagaard – Foto: Blokhus avis

For ægteparret Dorthe og Per Adsersen fra Westwind butikkerne i bl.a. Blokhus og Løkken er der fart på, - hver dag året rundt. Deres butikker holder åbent, hver eneste dag året rundt. Vi spurgte parret om, hvordan det hele startede? - Vi skal tilbage til 1995 da vi åbnede den første butik i Søndervig og siden er der sket meget i vores liv, siger Per Adsersen of fortsætter: - I 1997 kom Blokhus til, og i 1998 var det butikken i Løkken vi åbnede. Siden har vi brugt hovedparten af kræfterne i de to butikker, men har også gennem årene åbnet en butik mere i Søndervig, to i Hvide Sande og én i Klegod, fortæller han. Så i dag har parret syv butikker fordelt over de nævnte byer.

Blokhus

Parret åbnede en butik på kun 150 kvm men har gennem årene udvidet to gange, så de i dag har 450 kvm. under ét tag. - Vi vil meget gerne have en større butik i Blokhus, men det er lidt svært med den unikke beliggenhed vi har. Derfor forsøger vi hele tiden at opgradere med det nyeste sortiment af kendte mærkevarer, og at indretningen af butikken lever op til at efterkomme kundernes ønsker og behov, forklarer Per.  Gennem de 21 år der er gået, siden de åbnede i Blokhus er der sket meget.

Den største oplevelse i Blokhus?

Den fantastiske udvikling Blokhus har gennemgået de sidste 15 år, har helt sikkert været én af vores største oplevelser, fortæller Per og fortsætter: - Blokhus er i dag en meget attraktiv feriedestination, og vi glæder os over at være en del af den udvikling og er taknemmelige over den opbakning vi nyder i byen. Med det meget store antal Ildsjæle der findes i Blokhus har de været en afgørende faktor for, at byen har udviklet sig eksplosivt de senere år, fortæller Per. Han er også overbevist om, at de frivillige kræfter  har sikret et meget højt aktivitetsniveau, som skaber oplevelser for gæsterne i byen og er et kæmpe aktiv for alle erhvervsdrivende. Turisterne strømmer til hele området og parret har oplevet en markant fremgang i butikken.- Vi mangler bynære P-pladser i Blokhus og jeg håber det lykkes for Jammerbugt Kommune at finde egnede arealer til at lave mange flere, siger Per.

Løkken

I 1998 åbnede Westwind-butikken i Løkken og her er det primært Dorthe Adsersen der gennem årene har passet butikken. - Ja, vi startede på 150 kvm og kunne glæde os over, at den blev for lille til det sortiment, som kunderne efterspurgte. I 2009 åbnede vi derfor på Søndergade lige i centrum af Løkken, siger Dorthe Adsersen.

Her har parret efter en udvidelse nu 250 kvm butik, men det er for lidt med det store sortiment de fører i Westwind. - Efter ti år her har vi nu fået mulighed for at indrette en meget stor butik i lokalerne, hvor Spar Supermarked er i dag. Når deres nybyggeri er færdigt, begynder vi på at bygge om og indrette en butik, hvor vi kan tilbyde kunderne 600 kvm topmoderne tøj, sko og sportsbutik, lige i hjertet af Løkken, fortæller Dorthe. Hertil kommer, at de også får 300 kvm. lager, så de har plads til alle varerne. - Vi forventer at åbne lige før Påsken 2019 og glæder os allerede nu, til de mange nye muligheder det giver. Vi kommer også til udvide, vores sortiment med mange nye kendte mærker og butikken bliver indrettet efter de nyeste kundevenlige og overskuelige principper, siger Dorthe Adsersen.

Samarbejde

Det er med stor glæde, at parret har erfaret, at Jammerbugt Kommune og Hjørring Kommune nu har indset, at samarbejde mellem de to store turistmetropoler Blokhus og Løkken er en nødvendighed og nu realitet. – Byerne er ikke konkurrenter, men begge er meget populære feriedestinationer med hver deres særpræg og atmosfære. Gennem generationer har de to byer haft millioner af feriegæster og i Løkken kan man opleve fiskerbådene på stranden og i Blokhus har man bl.a. Fårup Sommerland og et meget stort aktivitetsudbud til gæsterne, fortæller de. Derfor er Blokhus og Løkken også fremtidens feriedestination, som kan supplere hinandens mange tilbud til gæsterne i fremtiden, som nu markedsføres som en enhed. - For os kan dette samarbejde kun betyde øget vækst, slutter Dorthe Adsersen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs flere nyheder