Sommeravis 4 kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk
Artikel
08-04-2019

Besøgs- og netværkstur i Blokhus og Løkken

Vækst Jammerbugt og Turismeudvikling Hjørring inviterede i marts turismeerhvervet i Blokhus-Løkken på en besøgs- og netværkstur rundt i området.

Blokhus-Løkken området har en bred palette af produkter og aktiviteter, som kan opleves hele året – men kender turisterhvervet perlerne? Vækst Jammerbugt og Turismeudvikling Hjørring inviterede i marts turismeerhvervet i Blokhus-Løkken på en besøgs- og netværkstur, hvor et udsnit af de mange muligheder, der findes i området blev fremvist. Turen foregik i bus med start og slut fra Strandhotellet i Blokhus. Derudover var der besøg til Gateway Blokhus, Center for Papirkunst og Tankestedet, Kettrup Bjerge samt besøg og frokost hos Huset Havs i Løkken. Turen gik også forbi Løkken, Action House, Vildmarks Jon ved Nols Sø og foredrag ved Skulpturparken i Blokhus. 

Stort potentiale for samarbejde
 - Vi er glade og taknemmelige for, at så mange mødte op til arrangementet, kom tæt på hinandens spændende og ikke mindst forskellige produkter og lærte hinanden bedre at kende. Vi havde helt sikkert en fornemmelse af, at turisterhvevet er bedre oplyst om mulighederne i destinationen og potentialet for samarbejde på tværs - alle bød ind med forskellige erfaringer, idéer og viden som de flittigt delte med hinanden, udtaler Anders Stryhn, Chef for Erhverv, Turisme & Landdistrikter i Jammerbugt Kommune.  Dagen blev afviklet i regi af Blokhus-Løkken destinationsudviklingsprojektet og var faciliteret af Retail Consulting Company, som har mange års erfaring med facilitering af netværk, uddannelse og udvikling af ledere- medarbejdere og virksomheder.

Faktaboks: 
Blokhus-Løkken destinationsudviklingsprojekt er et samarbejde mellem Nordjyllands to største kystdestinationer. Projektet for Blokhus-Løkken har et samlet budget på 3,2 mio. kr. og er finansieret i et partnerskab mellem Jammerbugt Kommune, Hjørring Kommune, Region Nordjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme
 

Læs flere nyheder