Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
25-06-2018

Blå time, himmelspring, bølgeskum og blues

Fra torsdag til søndag i uge 26 afvikles der Blokhus Blue hvor byen igen i år forener det blå Vesterhav og den blå himmel med masser af blå tilbud og spændende tiltag.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Overalt i Destination Blokhus vil den blå farve være dominerende i dagene torsdag d. 28. juni – søndag d. 1. juli 2018. - Blokhus vil være fyldt med spændende tiltag og tilbud. Så kom og oplev Blokhus Blue, når byen igen i år hylder det blå Vesterhav og den blå himmel, og alt dette forenes med shopping og gode spiseoplevelser.

Blokhus er kendt for sit blå Vesterhav og den blå himmel og netop derfor har Erhvervsforeningen, Destination Blokhus valgt den blå farve til den begivenhedsrige weekend. – Det er vigtigt, at vi synliggør overfor alle, at vi – helt unikt - står sammen i Blokhus, at vi hjælper hinanden med at fortælle de gode historier, yde sublim service til vores kunder – og i det hele taget sørger for, at byen er levende. Det synes vi, at den blå op pyntning, de mange gode tilbud og spændende tiltag i særdeleshed kan være med til, fortæller Louise Kande, der er med i arbejdsgruppen. 

Hvad sker der?

Det er byens erhverv der er med til at skabe successen for denne spændende weekend, der for alvor kickstarter sommersæsonen 2018. Samtidig vil alle gæster vil blive mødt af blå løbere, blå balloner, blå vimpler mm. idet forretninger og byrummet er festligt pyntet. På underholdningsdelen tilbydes der bl.a. ”Morgendyp” med Søstjernerne hver dag kl. 8, ligesom man kan tilmelde sig ”Meditation & Solnedgang” ved mindfulnessinstruktør, Ann Steen Holmbech. - En smuk og afslappende slutning på dagen med to meditationer, mulighed for at bade i Vesterhavet, varme i Saunahytten og den uspolerede udsigt til solnedgang over vandet. Dette finder sted lørdag d. 30. juni, kl. 21.15 – 22.30. Der er også mulighed for at komme med Fodslaw på vandring i området omkring Blokhus. Det sker fredag d. 29. juni kl. 14, hvor mødestedet er ved Visitjammerbugten. Er du mere til det kreative afvikler Center for Papirkunst ”Blue Creative”, en spændende workshop hvor især børnene kan lave deres egne hvaler og fisk. I Blokhus bæk afvikles der Anderæs, søndag d. 1. juli, kl. 15, forslag til udviklingspotentialet for Blokhus udstilles i Redningsstationen alle dage, ligesom man også kan tilmelde sig ”Saunagus med Havblik”. Under festlighederne vil man også kunne opleve ”Musik under den blå himmel”, hele tre fantastiske koncerter, der finder sted på Torvescenen i Blokhus. Her vil lyden af blues fylde Torvet og arrangørerne glæder til at byde velkommen til Jan Edward, Big Creek Slim og McLain Family Band. (læs koncert-omtale på s. 24.) Blokhus Blue afsluttes med kanonaffyring på Blokhus strand. Her vil Blokhus Kanonlaug markere sommerens komme og skyde solen ned. Det sker både lørdag d. 30. juni og søndag d. 1. juli, kl. 21.00 ved strandcentret.

Himmelspring

Har du altid drømt om at se Blokhus fra oven? Så skal du helt sikkert være med i konkurrencen om et tandemspring. Blokhus Blue udlover nemlig en konkurrence på facebooksiden; Blokhus.dk. Vinderen trækkes torsdag d. 28. juni og springet finder sted med landing på stranden, søndag d. 1. juli kl. 14, hvor alle er velkomne til at se vinderen lande. Information og betingelser findes på facebooksiden.

Vi ser frem til fire spændende dage hvor destinationen går i blåt, afslutter Louise Kande.

Læs flere nyheder