Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
06-10-2020

BLOKHUS: - Det er ligesom at komme hjem

De nye forpagtere af Restaurant Nordstjernen kender husets ånd indgående

Tekst: Martin Frandsen - Foto: Presse

Torsdag 1. oktober overtog Christoffer Hallager og Michaell Pedersen forpagtningen af Restaurant Nordstjernen efter Jakob Tømmerby, og de to har allerede et solidt kendskab og et særligt forhold til restauranten.
- Det er ligesom at komme hjem, fortæller de nye forpagtere.
De er nemlig begge uddannet i restauranten.

Fortsætter i samme ånd
Christoffer Hallager og Michaell Pedersen vil føre Restaurant Nordstjernen videre i den nuværende ånd med a la carte, buffet og selvfølgelig selskaber.
- Vi bevarer den oprindelige Restaurant Nordstjernen med klassiske selskabsretter som wienerschnitzel og fyldt rødspætte, lover Christoffer Hallager.
Samtlige allerede arrangerede fester og arrangementer føres selvfølgelig videre som allerede planlagt – og igen i stedets ånd.
Og så markeres overtagelsen med et åbningstilbud, der løber hele oktober.

Den perfekte mulighed
Christoffer Hallager og Michael Pedersen har længe gerne villet åbne deres eget sted sammen, og så kom muligheden nu - at det var i Blokhus og endda på Restaurant Nordstjernen er bare endnu et plus.
- Det kunne vi ikke sige nej til, understreger 26-årige Michaell Pedersen.

Har tidligere arbejdet sammen
Han er uddannet tjener under netop Jakob Tømmerby i 2019, mens 28-årige Christoffer Hallager er uddannet kok under Christian Hem på Nordstjernen, hvor han faktisk startede som opvasker.
Derfor har de også nået at arbejde sammen i et års tid og fandt ud af, at de faktisk har mange fælles bekendte, og det blev til et venskab og en drøm om at starte deres eget. Michaell Pedersen kommer fra et job hos Comwell Rebild Bakker, mens Christoffer Hallager i 4 år var souschef hos DFDS færgen Pearl Seaways, hvor han stod for 4 restauranter.

En god oplevelse
Nu er begge sammen med personalet klar til at give gæsterne en oplevelse i Blokhus.
- Vores gæster vil få en god oplevelse i en hyggelig atmosfære med rigtig god mad og vin, der er anbefalet til retterne, fortæller Michaell Pedersen.

Lokalt islæt
Og så er de nye forpagtere lokale.
Christoffer bor i Blokhus og kommer oprindeligt fra Kaas, mens Michaell Pedersen er opvokset i Skovsgaard, men har købt hus i V. Hjermitslev, som Christoffer har hjulpet med at sætte i stand i løbet af sommeren.
Ellers går den sparsomme fritid med at køre på og bygge mountainbike cykler.

 

Læs flere nyheder