Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

https://www.facebook.com/Min-Afsked-Br%C3%B8nderslev-105614877938282/?modal=admin_todo_tour
Artikel
25-06-2020

Blokhus Lys: Mine yndlingssteder

Destinationen har så mange gode tilbud til både store og små, så det er svært at vælge et enkelt yndlingssted ud i byen, fortæller daglig leder, Heidi Winther fra Blokhus Lys.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Vi har været forbi Heidi Winther, daglig leder i Blokhus Lys, for at høre om hendes yndlingssted i Blokhus, men svaret kommer ikke promte.

Fridage i Blokhus

Heidi har haft sin daglige gang i Blokhus-området igennem de sidste 4 år som ansat i Blokhus Lys, senest som daglig leder pr. 1. januar 2020. Så man skulle tro, at hun havde udpeget sig sit favoritsted, men sådan forholder det sig ikke. Heidi bor til dagligt i Vadum, men elsker at nyde sine fridage i Blokhus. – Det er ligesom fristedet for mig, når jeg har fri. Og det er yndlingsstedet for min sammenbragte familie på 6, siger hun. Vi sidder længe og snakker med Heidi om de forskellige kultursteder og attraktioner i området og hun fremhæver den ene efter den anden, og kan altså ikke slå sig fast på et enkelt yndlingssted. Derfor får hun lov til at fremhæve tre.

Blokhus Salt

- Blokhus Salt er sommerstedet, hvor vi kommer som familie – og særligt mine piger og jeg bliver forkælet. Vi får fodbade og kage – og der er her tale om en hyggelig oplevelse, hvor vi nemt kan få et par timer til at gå i samlet flok. Det er afstressende og stille og roligt. Og så er det bare en skat for området, at have sådan et sted, siger Heidi.

Fårup Sommerland

- Fårup Sommerland kommer vi heller ikke udenom. Det er et ”must see” i løbet af sommeren. Vi har alle 6 årskort og her får man virkelig noget for pengene. Vi kan få dagevis til at gå derude. Særligt er det, at vi uanset alder, alle har noget vi gerne vil prøve og opleve. Nogle gange kører vi derud efter arbejde og så sidder vi og griller og så kan børnene løbe til og fra. Så snart man træder igennem indgangen og hører musikken, så kan man bare sænke skuldrene og slappe af, siger Heidi.

Slentretur på stranden

Heidi, der til daglig har helikopterblikket i butikken får også indimellem behov for noget højt til himlen og en smuk solnedgang. Ingen indkøb eller dekorering i butikken. Bare roen fra bølgernes brusen og en stor vaffel-is i hånden til solnedgangsforestillingen på stranden, afslutter hun med et smil.

 

 

Læs flere nyheder