Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Septemberavisen her

 

 

http://bit.ly/2ZmMIDt
Artikel
18-08-2020

OPDATERET: ANNONCEKONSULENT TIL BLOKHUS MEDIER SØGES

Blokhus medier udvider og vi søger endnu en skarp og relations skabende annoncekonsulent til Jammerbugten.
Vi udvider - og du kan komme med på holdet! Blokhus medier søger netop nu en skarp og relations skabende annoncekonsulent.

Geografi:  Nordjylland – med særligt fokus på Jammerbugten

Leder vi efter dig?

Om stillingen
Blokhus medier er i en rivende udvikling. De første folk er ansat, men vi søger fortsat en annoncekonsulent med flair for medier, som har en sælger i maven og et brændende ønske om at blive en del af, vel nok, Danmarks mest positive medie.

Som annoncekonsulent bliver dine primære opgaver opsøgende salg samt udarbejdelse af tilbud. Du opsøger nye kunder såvel som opfølgning af den eksisterende kundeportefølje, som du selv skaber. Du bliver en del af et stærkt kollegialt sammenhold, som rækker ud over både faglighed og geografi, og får varierende arbejdsdage i et hæsblæsende og aldrig kedeligt miljø – hvor du også selv er med til at sætte dagsordenen. 

Om dig
Du brænder for salg og er god til at skabe relationer. 
Vi vægter desuden højt, at du:

  • Er udadvendt og udstråler positiv energi – og påskønner at sætte kunden i fokus
  • Arbejder struktureret og har overblik
  • Har erfaring inden for salg og gerne mediesalg
  • Har en resultatorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver

Dertil vægter vi også, at du har en relation eller tilhørsforhold til Jammerbugten

En arbejdsdag kunne se således ud 

Morgenbriefing på kontoret, hvor vi sammen gennemgår hvilke kunder der skal kontaktes og følges op på.

  • Du kører ud til 1-2 aftalte møder
  • Du laver uopfordret salg på 1-2 kunder
  • Du kører forbi en eksisterende kunde og laver en virksomhedsomtale på kunden.
  • Du kommer tilbage på kontoret, udarbejder tilbud og leverer materiale på virksomheds profilen til print eller online.

Om os
Blokhus medier er en del af en innovativ koncern – hvortil vi som datterselskab agerer selvstændigt. Blokhus medier er, vel nok, Danmarks mest positive medie – på print såvel online. Vi står hvert år bag udgivelsen af 16 Blokhus aviser, specialmagasiner, et populært website og ligeledes varetager vi strategien for - og drifter virksomheders sociale medier. 

Vi tror på, at det gør en forskel, at vores kunder altid kun skal ringe til én person i virksomheden, hvad enten det drejer sig om rådgivning, tilbudsgivning, omtaler, fotos eller bare en go’ snak om, hvordan det går. Vi er ikke sælgere – vi er konsulenter. Og vi skaber markedsføring i øjenhøjde. Ingen kunder er for små eller for store. Alle er vigtige i puslespillet om, at skabe Danmarks, vel nok, mest positive medie, der giver overblik og inspiration til oplevelser i hele Jammerbugten. 
 
Vi tror på, at den vigtigste forudsætning for en destination i vækst – er, at vi, der arbejder hos Blokhus medier, selv er med til at skabe den gennem de positive historier. Derfor lægger vi stor vægt på at have et godt samarbejde på tværs af fagområder og funktioner i et uformelt og inspirerende miljø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Louise Kande på 60174409, louise@blokhus.dk og Lotte Kande på 40797709, lotte@blokhus.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer. Krav om førebevis. Egen bil fordres - kørselsgodtgørelse tilbydes. Jobbet udføres fra Blokhus medier, Torvet 12a, 9492 Blokhus. Der vil ugentligt være briefing, fælles opfølgning på kunder og deadlines samt sparring. 

Ansøgning
Send din ansøgning og CV i PDF-format til mail@blokhus.dk med tekst i emnefelt: ”Ansøgning – navn”,  hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Blokhus medier ønsker at afspejle det omgivende samfund. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.
 

Læs flere nyheder