Sankt Hans avisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk
Artikel
20-12-2018

Blokhus Nytårsbad 2018

Hold på nytårshat og briller, når der igen inviteres til at springe i bølgerne på Blokhus Strand d. 31 december kl. 11.00.
Hold på nytårshat og briller - og hop i det iskolde Vesterhav

Blokhus avis - hele Jammerbugtens avis

Tekst: Louise Kande - Foto: Poul Nymark

Erhvervsforeningen Destination Blokhus, VisitJammerbugten og Søstjernerne gentager de sidste års store successer og inviterer alle friske badenymfer og strandløver til et forfriskende nytårsbad mandag d. 31. december kl. 11.00. Formiddagen byder på badetaler, nytårsbad såvel Blokhus Bitter & fællessang. - Jeg synes ikke, at vi behøver at vente med at starte festlighederne til om aftenen, derfor vil jeg opfordre alle til at komme iført en festlig nytårshat, siger Jannie Ratke fra VisitJammerbugten og fortsætter: - Det bliver nok lidt koldt og derfor vil der være en Blokhus Bitter og en god fællessang at varme sig på, når alle de badende gæster kommer op af vandet. Hvis dette ikke er nok vil der også være mulighed for at benytte sig af nytårs-saunaen i vandkanten, som vil være til rådighed fra kl. 10.00 – 12.00 for kun kr. 50, afslutter hun. 
Til trods for mange vil føle, at det er en udfordring at gå i Vesterhavet om vinteren, så er det også utrolig sundt for kroppen og derfor en sund måde at slutte året af med eller en god vane at tage med ind i det nye år. Alle er velkomne
 

Læs flere nyheder