Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
24-11-2021

Butik Laden er hele tiden i udvikling

Drivkraften for Britt Ziwes er de mange trofaste, glade kunder.

Tekst: Martin Frandsen – Foto. Presse

For tiden holder Butik Laden i Hune fødselsdagssalg, og den 550 kvadratmeter store forretning har siden 1990 kunnet tilbyde sine mange kunder modetøj, sko, tasker, accessories, smykker, møbler, interiør og delikatesser.
Og de seneste syv år er det Britt Ziwes, der har stået for Butik Laden, da hun tog over efter Hanne Ziwes.
- Mine svigerforældre havde været selvstændige i 40-50 år og ville gerne stoppe. Butikken gik godt, og jeg er uddannet lærer, men også uddannet i butik, fortæller Britt Ziwes om den oplagte ide, at hun førte Butik Laden videre.
- Vi henvender os med modetøj til kvinderne, som er på arbejdsmarkedet.
- Men i den fysiske butik skal der også være flere forskellige oplevelser med vores brugskunst, møbler, tøj og sko. Vi har jo plads til en masse og tænke hele tiden på at udvikle og har også flere tanker om nye tiltag, fortæller Britt Ziwes uden at kunne løfte sløret yderligere lige nu.

Det tyske marked

Overraskende nok er det hverken den forestående jul eller ugerne 28-29-30, der er højsæson for Butik Laden. Det er september og oktober.
- Det er fordi, vi har så mange trofaste tyske kunder. Derfor har vi også udviklet vores web-shop til også at henvende sg til det tyske marked, fortæller Britt Ziwes.
Og netop webshop og online salg via Facebook er en kæmpe succes for Butik Laden, oplyser Britt Ziwes, der er utrolig glad for sin butik og arbejdsdag.
- Vi har fået rigtig mange gode trofaste kunder, som er meget positive og også kommer med gode ideer til os, og så har vi fundet frem til de allerbedste leverandører, siger hun.

Læs flere nyheder