Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
20-12-2017

Christmas Fight Night 2017

Når gong-gongen lyder til Pandrup Bokse Klubs traditionelle julestævne onsdag 27. december kl. 19.30 i DGI Huset i Aabybro, er det med stor tilfredshed fra formanden.
Frederik Jensen (th)har i denne sæson vist sin høje internationale klasse ved at vinde det Jyske, Danske og Nordiske Mesterskab. Kasper Bruun (tv) er nu del af bestyrelsen for Pandrup Bokse Klub og ka...

Formanden for Pandrup Bokse klub, Kim Aarestrup, sender med stor tilfredshed sine boksere i ringen onsdag d. 27. december til Christmas Fight Night.- Vi har i denne sæson oplevet en markant medlemstilgang og det kan ses i antallet af kampboksere i klubben. Vi sender selv otte af vore boksere i kamp denne aften og glæder os over det nye samarbejde i Box Team Nordjylland, forklarer formanden.

Det er et historisk samarbejde der netop er indgået med de ni bokse klubber i Nordjylland. Med JABU, som igangsætter, er der skabt grundlag for en spændende fremtid i den nordjyske bokseverden.- I mange år har det været så som så med det, men nu er tiden inde til at ALLE samarbejder om dansk boksnings fremtid, siger Kim Aarestrup. Det har de fire klubber i Pandrup, Lindholm, Jyden Aalborg og Brønderslev allerede taget hul på. Med nogle fælles træningssamlinger er der skabt et samarbejde der på sigt kan løfte boksesporten i Nordjylland.  Vi har premiere på dette samarbejde, da vi har lånt boksere fra Lindholm og Jyden i Aalborg til vores julestævne, der tæller 12 spændende kampe, og til de mest rutinerede boksere har vi hentet et meget stærkt hold fra Tjekkiet – der altid er garant for dramatiske og hårde kampe, siger Kim Aarestrup.

Hovedkampen.

Det bliver klubbens egen Frederik Jensen der igen bokser aftenens hovedkamp. - Frederik har gjort det godt i denne sæson og har igen vundet både det Jyske- og Danske Mesterskab for ottende gang i træk samt det Nordiske Mesterskab. Det er en kæmpe præstation da Frederik jo med alderen er vokset op i vægtklasserne, men han beviser uanset hvad, at han har et højt internationalt niveau, siger Kim Aarestrup afsluttende.

 

Læs flere nyheder