Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
09-06-2021

Danske topnavne, fadøl og ørehængere i Blokhus

Musik i sommerlandet er tilbage på Scenen på Blokhus Torv

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Torvegruppen inviterer til en sommer med masser af sprøde musikalske oplevelser på Danmarks måske smukkeste friluftsscene.
- Efter at vi sidste år måtte aflyse de populære koncerter på Torvet, er det med stor begejstring, at vi nu kan offentliggøre programmet for årets sommerkoncerter, siger Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
- Vi er utroligt stolte over, at vi trods de mange udfordringer har formået at lave et Corona-venligt set-up med nogle af Danmarks absolut bedste kunstner, siger hun.
Med bands og navne som Die Herren, Dodo & The Dodos, Poul Krebs, Rasmus Berg og Sømændene er der lagt op til en brag af en sommer, når der hver torsdag i perioden 15. juli til 12. august inviteres til koncerter under åben himmel.

Program:
15/7- Die Herren

Opvarmning: Fester Kester

22/7- Poul Krebs
Opvarmning: The Bats

29/7- Rasmus Bjerg
Opvarmning: Petrols

05/8- Dodo and the Dodos
Opvarmning: Romhandleren

12/8- Sømændene
Opvarmning: Back on Track

Alsidigt, folkeligt og fornøjeligt
Die Herren lægger ud med de store U2-hits såsom ”Beautiful Day”, Sunday Bloody Sunday” og With or Without You”, nogle unplugged og andre i elektriske versioner. Bandet har optrådt i Blokhus før og glæder sig til at vende tilbage.
Poul Krebs behøver vel næppe nærmere introduktion, med hits som ”Sådan nogle som os” og ”Johnny han var lige ved at blive sindssygt” har Krebs for længst opnået Kult-status i det danske land.
Rasmus Bjerg vil med sin trio underholde med John Mogensens udødelige klassikere i en kombination af koncert, teater og et spektakulært visuelt show.
Og ugen efter gæster Dodo & The Dodos Scenen i Blokhus. Det kendte danske poprock band har siden 1986 begavet os med det ene store hit efter det andet, og der bliver god lejlighed til et genhør med de mange ørehængere.
Sømændene har nu 20 år på bagen og publikum vil opleve nostalgi, sing-along og skålesange som ”Alle sømænd er glade for piger” og ”Mandalay”, men også en moderne koncertoplevelse med en walk down the memory lane.

Rumpetten i sædet
Pga. Corona er pladsen reduceret fra forrige års mange tusinder til 1.000 siddepladser på borde-bænke-sæt til hver koncert. Der skal købes nummererede billet online inden koncerterne, da der ikke vil være billetsalg i døren. Billetterne koster 75 kr. inkl. en øl eller sodavand + gebyr og skal købes på Ticketmaster.dk.
Derfor er det vigtigt, at man køber billetterne sammen, hvis man vil sidde sammen.

Mad og drikke
Hvis man ikke har kunnet få bord på en byens spisesteder inden koncerterne, er det tillad at købe Take Away og tage det med til koncerten. Dog skal drikkevarer købes på pladsen, da det er med til at finansiere koncerterne og udgifterne som følge af restriktionerne.

Ingen billet ingen koncert
Koncertpladsen åbner klokken 18, og den vil være hegnet ind, så man ikke kan se noget udefra for at undgå forsamlinger uden for koncertområdet.
Er man så uheldig, at man ikke har fået billet, er opfordringen at nyde aftenen på en af de mange restaurationer i Blokhus.

Program:

• 18.00 Dørene åbner
• 19.00 Opvarmning
• 20.30 Hovednavn
• 22.00 Tak for i aften

Arrangør er Torvegruppen, som er en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus. En særlig tak til de mange sponsorer, der gør det muligt at gennemføre årets koncerter, og en særlig tak til Jammerbugt Kommune for en donation på 250.000 kroner.

Torvegruppen:
• Karl Korfits
• Per Kalstrup
• Berit Bøjstrup
• Ole Bach
• Martin Pedersen
• Christian Hem
• Peter Dahl
• Jannie Ratke

Læs flere nyheder