Juleavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.skulpturparken.dk
Artikel
10-05-2019

Den bedste april måned hos Thorkild Kristensen nogensinde

Der er gang i det nordjyske sommerhusmarked. Ejendomsmæglerfirmaet, Thorkild Kristensen i Blokhus mangler boliger til salg.
I 2019 har TK handlet 43 boliger fordelt på to hårdtarbejdende ejendomsmæglere. Det bliver til 21,5 bolig pr mægler og gør Hans og Palle til de mest sælgende mæglere enkeltvis i Blokhus

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

 

2019 tegner igen til at blive et rigtig godt år på det nordjyske sommerhusmarked. Nye tal fra ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen viser, at april måned var den bedste måned nogensinde, rent salgsmæssigt, i Thorkild Kristensen Blokhus’ afdeling. - Vi er selvfølgelig taknemmelige for den nye titel, som de mest sælgende mæglere i Blokhus, men vores fokus ligger jo helt klart stadig hos vores sælgere og at hjælpe dem godt videre og yde en god og ærlig rådgivning overfor dem, siger Hans Hansen, Butikschef, der også er én af de to hårdtarbejdende ejendomsmæglere, som har handlet 43 boliger i 2019. Den anden er kollegaen Palle, og tilsammen udgør de, de mest sælgende mæglere enkeltvis i Blokhus. - I vores forretning har vi i hvert fald en klar fornemmelse af, at der er mange flere købere, der melder sig på banen, og som gerne vil ud og købe et sommerhus. Vi mangler virkelig boliger til salg og kører nu en kampagne, hvor man får en frokost for to på Restaurant Futten, hvis man bestiller en salgsvurdering, fortsætter Hans. 

 

Boom

 

Grunden til boomet i sommerhussalget skal findes flere steder, hvis man spørger både ejendomsmæglere og eksperter. Danskerne har generelt flere penge mellem hænderne, og så har pensionister fået mulighed for at benytte deres sommerhus som helårsbolig allerede et år efter, at de har købt huset. Derudover har det siden maj 2017 været muligt at finansiere 75 procent af et sommerhuskøb med et realkreditlån. - At de har ændret belåningen, har helt sikkert givet os et løft. Så det er en rigtig god udvikling, fortæller Hans, som tror på, at udviklingen fortsætter i 2019.

 

April

 

April måned, var den bedste måned i Thorkild Kristensen Blokhus’ afdeling nogensinde. - I påsken grillede vi pølser og brød foran butikken og indviede vores nye udendørs møbler. Det gik over alt forventning og over 250 mennesker var forbi til en grillpølse. Det var virkelig en god dag og vi vil selvfølgelig gerne takke alle de besøgende for at komme forbi, fortæller Hans, der

Læs flere nyheder