Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Septemberavisen her

 

 

http://bit.ly/2ZmMIDt
Artikel
31-08-2020

Det sker i efterårsferien: Efterårs-underholdning for store og små

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har endnu engang sammensat et spændende efterårsferieprogram med sjov og aktiviteter for hele familien.
Erhvervsforeningen Destination Blokhus planlægger Blokhus Efterårs Festival 2020, med bl.a. Høstmarked, ravjagt, græskarudskæring og Havheksen (U)hyggelige aftenløb.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark

Traditionen tro afvikler Erhvervsforeningen Destination Blokhus en spændende og aktivitetsrig efterårsferie for uge 42 med masser af sjove og ikke mindst familievenlige aktiviteter -  uanset om man er til afslapning eller højt tempo. - Vi har allerede sammensat et det overordnede program, som naturligvis tager forbehold for covid-19. Alle kan roligt deltage og kommer forhåbentlig hjem med gode og uforglemmelige oplevelser i bagagen, udtaler Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Masser af aktiviteter

Det bliver traditionen tro muligt at være kreativ til workshops, som bliver afholdt for børn i alle aldre. – Vi byder igen i år velkommen til Høstmarked med friske og lokale råvarer, Græskarudskæring og den populære ravjagt. -Til de aktive, vil der traditionen tro være Yoga ved Kalstrup samt morgenbadning med de friske Søstjerner, siger Jannie Ratke.  Eller hvad med en frisk løbetur, en tur på MTB eller en vandretur i det smukke efterårslandskab?

-Vi har også planlagt flødebollekonkurrence, kartoffeldag i skoven og naturligvis By Night med Drive-in fyrværkeri. Derudover kan gæsterne glæde sig til bl.a. Havheksens (U)hyggelige aftenløb. Alt i alt er der lagt op til en efterårsferie med en masse sjove aktiviteter, med garanti for højt humør og god underholdning, afslutter Jannie Ratke.

Læs flere nyheder