Inspiration til aktiviteter i Påsken kan læses her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[13775]&z=
Artikel
24-10-2019

Det sker: Jagten på den smukkeste julefacade

Erhvervsforeningen Destination Blokhus har på baggrund af tiltaget ”Jul i Destination Blokhus” igen iværksat en konkurrence om den smukkeste dekorerede julefacade.

Tekst: Louise Kande 

"Lille spejl på væggen der, hvem er skønnest i Blokhus her?"- næsten som i eventyret om Snehvide spørger Erhvervsforeningen Destination Blokhus nu alle, hvem der har den smukkeste julefacade. Konkurrencen er egentlig ret simpel, man skal bare stemme på den smukkeste dekorerede julefacade i Destination Blokhus. Det gør man ved at sende en sms til 1940, og i beskeden skriver man Blokhus + virksomhedskode”, forklarer Jannie Ratke, Sekretariat for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Se virksomhedskoder HER

Jul i Destination Blokhus

Initiativet sker på baggrund af tiltaget ”Jul i Destination Blokhus” – hvor man ønsker at brande området som en helårsdestination. – Det er helt vildt, som erhvervet har grebet bolden om at gøre Blokhus til den smukkeste juledestination. Mange facader juleoplyses i løbet af de næste par uger – helt spektakulært og enormt pyntende, og det bliver spændende at se hvem i erhvervet der løber med prisen. Men én ting er sikkert, blandt alle dem der stemmer findes også en vinder – endda af et Jammerbugt Gavekort til en værdi a’ kr. 1000,-, afslutter Jannie Ratke.

 

Læs flere nyheder