Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Sommeravis 3 her

 

 

http://
Artikel
08-04-2019

Det sker: Karina Degn åbner ny butik

Efter 9 år på Torvet i Blokhus, har Butik Karina Degn fået vokseværk, og åbner i nye lokaler på Aalborgvej 16 i påsken.
Karina Degn glæder sig til at åbne sin - nu større og nye butik

Karina Degn glæder sig til at åbne sin - nu større og nye butik i moderne lokaler på Aalborgvej 16. Fra fredag d. 12. april kan man kigge forbi og blive inspireret af de nyeste tendenser i modebilledet.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Indehaveren af den populære tøjbutik på Torvet i Blokhus, Karina Degn, har igennem næsten 9 år udviklet sin forretning med gode brands og webshop. Nu er det blevet tid til at flytte fra Torvet i Blokhus til større lokaler: - Jeg har nogle stærke brands, som fortjener bedre plads, siger Karina Degn der synes, at det er glædeligt, at hun får en mere synlig butik. - Derudover får jeg bedre lagerfaciliteter, og kan dermed udvikle min webshop yderligere. Det bliver så skønt, siger hun.

Åbner i påsken

I den nye butik, der ligger 150 meter fra butikken på Torvet, er Karina ved at indrette sig med de sidste detaljer, inden hun åbner på fredag d. 12. april. - Den er meget større og har store vinduespartier mod vejen. Jeg synes det er vigtigt, at kunderne kan blive inspireret af, hvad jeg har i butikken allerede udefra, fortæller hun afsluttende.

Læs flere nyheder