Sommeravis 4 kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk
Artikel
14-06-2019

Det sker: Magisk trylleshow, kvindeforkælelse og Uffe Holm

Women’s Weekend Blokhus har frigivet billetsalget på de helt store navne til årets kvindeweekend.

Tekst: Louise Kande - Foto: Presse

Kvindernes weekend nærmer sig med hastige skridt. Den 6.- 8. september løber Women’s Weekend Blokhus nemlig af stablen for syvende år i træk.  Igen i år er programmet spækket med gode, sjove, hyggelige og spændende arrangementer for kvinder i alle aldre.  Arbejdsgruppen bag har netop frigivet billetsalget til weekendens helt store aftener; Ladies Night og Ustyrlig aften med Uffe Holm.

Ladies Night

Fredag d. 6. september afvikles der kvinde-aften på Kunstcafeen i Blokhus. Der er frigivet 60 billetter til eventen, som bl.a. består i gin-smagning, konkurrencer, goodiebags og live-musik. – Med erfaring i bagagen har vi i år besluttet os for at lave en mere intim – og ikke mindst hyggelig kvindeaften. Dette hel-aftens arrangement, erstatter dermed Tastewalk og får nye klæder, men vi lover stadig masser af grin og hævede glas fortæller Jannie Ratke, der er med i arbejdsgruppen.

Køb billetter HER

Trylleshow og Uffe Holm

Weekendens hovedindslag bliver Uffe Holm, som optræder på Nordstjernen lørdag d. 7. september. – Uffe Holm er en af de mest fremtrædende komikere i Danmark. Der er garanti for kvalitet og masser af grin når Uffe optræder med sit særegne standup materiale til Women’s Weekend 2019, fortæller Lotte Kande, der samtidig kan afsløre at den populære tryllekunstner og komiker, Kim Andersen varmer op til showet. – I år vil der være en let anretning i form af snacktallerkner og så vil vi i stedet hellere sende de mange gæster rundt i byen og spise aftensmad inden, til et dejligt glas vin, siger hun.

Køb billetter HER

Øvrige events

Arbejdsgruppen bag kvindeweekenden læner sig ikke tilbage. Udover de helt store aften-events vil der bl.a. også være råvaremarked, kunstmarked, kræmmermarked, vesterhavsdyp, Stilletter i Vildmarken med Jon Lindberg, kendt fra tv-programmet: ”Alene i Vildmarken”, MTB og meget mere.  – selvom man kan blive helt forpustet af det store kvindeprogram, er der naturligvis indlagt masser af pauser til cafébesøg og shopping i destinationen, afslutter hun.

Yderligere information om billetkøb, øvrigt program mm. Findes HER

Læs flere nyheder